< Terug naar alle leden

Bewo Cutting Systems Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Bewo Cutting Systems zorgt voor dé totaaloplossing voor uw zaaglijn. Al jarenlang realiseren onze zaagmachines wereldwijd in verschillende branches betrouwbare en snelle resultaten. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek voor een passende oplossing in uw productieproces.

Oplossingen
Voor ieder productieproces een passende oplossing. Een zaagmachine voor tubes afgestemd op uw specifieke behoefte en proces, passend bij uw doelen en gewenste resultaten. Wij brengen uw wensen in kaart en stellen een passende zaaglijn oplossing voor tubes voor u samen. We take care. Neem contact met ons op, we gaan graag met u in gesprek.

Automatische zaagmachines
Flexibiliteit in combinatie met een hoge productiviteit: samen komen we tot de best passende oplossing voor jullie zaaglijn.

Professionele zaagmachines
De CPO handzaag is onverwoestbaar. Alle slijtdelen van deze handzaag zijn binnen 24 uur leverbaar.

Zagen
Iedere specifieke klantvraag leidt uiteindelijk tot dezelfde oplossing: een betrouwbare zaaglijn met hoge prestaties, afgestemd op uw marktbehoefte.

Nabewerkingen
Op basis van specifieke producteisen kunnen ontbramen, aanfasen en ponsen in de zaaglijn worden geïntegreerd.

Productcontrole
Voor de traceability van een bewerkt product kan een markering met lengtemeting bij de productcontrole worden uitgevoerd.

Reinigen
Spanen horen niet in een buis thuis en daarom kunnen diverse processen, waaronder het uitblazen en of spoelen van iedere buis, in het automatische zaagproces worden geïntegreerd.

Verpakken
Een robot verpakt de buizen geautomatiseerd of semi-geautomatiseerd in de gewenste verpakking.

Diensten
Wij verrassen u graag met slimme zaagoplossingen om het gewenste resultaat te bereiken. Wij denken graag met u mee, van consultancy tot proces optimalisatie en van training tot support en onderhoud. Wij zorgen dat uw zaaglijn optimaal functioneert en blijft presteren. Benieuwd naar alle mogelijkheden van onze zaagoplossingen en zaagmachines? Neem contact met ons op, we gaan graag met u in gesprek.

Consultancy
Waar zit nog ruimte voor verbetering van de zaaglijn? Een quick scan laat het zien.

Proces optimalisatie
Een pakket van aanbevelingen helpt bij het inrichten van een zo efficiënt mogelijk werkproces.

Installatie
Bij de installatie van de zaaglijn reageren onze klanten vaak verrast: er is nog meer mogelijk dan zij hadden gedacht.

Training
Servicemonteurs van Bewo verzorgen diverse trainingen. Alle trainingen (o.a. voor bediening, onderhoud en zaagproces) zijn afgestemd op gebruikersniveau.

Preventief onderhoud
Onze servicemonteurs pikken signalen eenvoudig op en maken deze bespreekbaar. Zo voorkomen we problemen.

Monitoring en online support
Concrete oplossingen en verbeteringen op basis van data rapporten zorgen voor de groei van resultaten.

Onderdelen
Een enorme voorraad aan onderdelen zorgt ervoor dat onderdelen snel bij u op locatie zijn en uw machine binnen 24 uur weer operationeel is.

Bewo; voorloper en marktleider in professionele zaagmachines
Na de Tweede Wereldoorlog kreeg de industrialisatie meer vorm. De handbediende cirkelzaag werd steeds populairder, maar tegelijkertijd kwam er behoefte aan een hogere productiecapaciteit. Hierdoor ontstond de vraag naar automatisering en ook daar speelden we op in. Vanaf de jaren vijftig ontwikkelen en bouwen we zaagsystemen geheel in eigen huis. Hiermee waren we een voorloper en een marktleider in Nederland. Bewerkten onze klanten voorheen zo’n duizend buizen per dag, met dank aan de automatische zaagmachine werden dat er al snel tienduizenden.

Steeds meer geïntegreerde processen automatisch verwerken
Net als onze klanten zagen wij ook dat de bewerking van een product niet stopt na het automatische zagen. Op die behoefte aan verdere automatische processen speelden we in. Dat geldt ook voor de nabewerking van een product. Inmiddels kunnen de zaaglijnen van Bewo buizen ook ontbramen, aanfasen, meten, wassen en verpakken. Stuk voor stuk voorbeelden van geïntegreerde processen die we zijn gaan automatiseren. Dat is vandaag de dag wie wij zijn: een club van mensen die processen rondom het afkorten van buizen en profielen weten te automatiseren voor klanten. Over de hele wereld vertrouwen mensen in duizenden werkplaatsen en fabrieken met succes op onze service, oplossingen en betrouwbare producten.


Contactgegevens
Van Harenstraat 2
5145 RJ Waalwijk
T: 013-4676915
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1936
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -