< Terug naar alle leden

Kingspan Light + Air Nederland Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Met ruim 45 jaar ervaring op gebied van daglichtoplossingen, natuurlijke ventilatie en rookbeheersing zorgen wij voor comfortabele en veilige woon- en werkomgevingen.

Naturally Performing Environments
Met de natuurlijke elementen daglicht en lucht realiseren we unieke concepten en systemen waarin functionaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.

Samen met architecten, aannemers en gebouweigenaren creëren we brandveilige en aangename gebouwen. Omgevingen waarin mensen plezierig wonen, winkelen, zorgen, leren, werken en recreëren. Dat vinden wij de natuurlijkste zaak van de wereld.

Wij zetten ons in voor duurzaamheid, innovatie en prestaties
Ontdek hoe u betere gebouwen voor een betere wereld kunt creëren met de geavanceerde isolatie- en bouwschiloplossingen van Kingspan.

Kingspan is wereldleider op het gebied van geavanceerde isolatie- en bouwschiloplossingen. Onze missie is een toekomst zonder schadelijke uitstoot waarin het welzijn van de mens en onze planeet centraal staat.

Daglicht systemen
Natuurlijk daglicht is van vitaal belang voor onze gezondheid, ons gevoel van welzijn en onze productiviteit. De daglichtoplossingen van Kingspan zorgen ervoor dat binnenruimtes aangenaam verlicht worden.

Al onze daglichtoplossingen voor dak- en geveltoepassing zijn ontworpen om naadloos te integreren met Kingspan of andere bouwsystemen. Ze zorgen voor het gewenste niveau van daglichttoetreding, zonder afbreuk te doen aan andere factoren.

GLAZEN DAKEN
Ongeëvenaarde expertise in glasdakconstructie
Meer dan 50 jaar ervaring in het realiseren van glazen daksystemen
Kingspan Light + Air heeft een uitgebreid gamma aan glasconstructies voor zowel standaard als zeer complexe glasdaken en glasgevels. Daarbij zijn vele vormen en uitvoeringen mogelijk. Maatwerk is daarbij vaak gewenst.

RWA-Installaties
RWA-installaties zijn in de eerste plaats ontworpen om de veiligheid van de bewoners/gebruikers van het gebouw in geval van brand te garanderen, en ook het gebouw en de inhoud ervan.

Ons deskundige RWA-team ontwerpt, vervaardigt en onderhoudt al meer dan 40 jaar rookbeheersingsinstallaties en werkt nauw samen met bestekschrijvers en deskundige adviseurs om RWA-systemen te creëren.

Natuurlijke ventilatie
Natuurlijke ventilatieoplossingen maken gebruik van de natuurlijke luchtdynamiek om warme, vervuilde lucht uit een gebouw af te voeren en frisse lucht naar binnen te laten stromen.

Hierdoor wordt een gezonder, comfortabeler binnenklimaat voor de gebouwgebruikers gecreëerd zonder afhankelijk te zijn van aangedreven systemen.


Contactgegevens
Linie 48
5405 AN Uden
T: 0413-338338
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1965
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -