< Terug naar alle leden

Via Paul Makelaardij Branche: Bedrijfshuisvesting, Makelaardij

Bedrijfsomschrijving

De verkoop van je woning, van start tot eind geregeld.
Dat laat je natuurlijk doen door Via Paul. Via wie anders?

De huizenspecialist voor Tilburg en omstreken.
Ben je opzoek naar een woonhuis of appartement? Ontdek het Via Paul

Verkoop
Je wilt je huis verkopen. Kom dan eens praten met Via Paul. Je wilt immers een goede prijs voor je huis, het liefst zo snel mogelijk en met zo min mogelijk gedoe.

Waardebepaling
Denk jij erover om je woning te gaan verkopen? En ben je benieuwd naar de mogelijke opbrengst? Nodig Via Paul uit voor een gratis en geheel vrijblijvende waardebepaling.

Taxatie
Via Paul werkt voor een onafhankelijke taxatie nauw samen met erkende taxateurs. Objectief en volledig aansluitend bij de geldende marktsituatie.

Via Paul. Persoonlijk, modern en servicegericht.
Persoonlijk, modern en servicegericht. Dat is Via Paul Makelaardij. Wij zijn helemaal thuis in Tilburg, kennen de wijken van de stad en weten wat er lokaal speelt. Dat maakt dat we je perfect kunnen helpen bij het snel verkopen van je huis voor de beste prijs en bij het vinden van je droomwoning in Tilburg. Maar ook voor bedrijfsmatig vastgoed staat Via Paul voor je klaar.

De makelaar die helemaal thuis is in Tilburg.
En je verrast met uitstekende service en scherpe courtage.

Persoonlijk, modern en servicegericht. Dat kenmerkt de dienstverlening van Via Paul Makelaardij. Wij zijn helemaal thuis in Tilburg, kennen de wijken van de stad en weten wat er lokaal speelt. Dat maakt dat we je perfect kunnen helpen bij het snel verkopen van je huis voor de beste prijs en bij het vinden van je droomwoning in Tilburg. Via Paul Makelaardij staat voor je klaar tijdens kantooruren, in de avond maar ook in het weekend !

Paul Ter Wolbeek, aangenaam
De eigenaar en naamgever van Via Paul is Paul Ter Wolbeek. Als geboren en getogen Tilburger - woonachtig én werkzaam in de Piuhaven - kent hij de lokale markt op z’n duimpje. Als 12-jarige jongen hield Paul al de lokale vastgoedadvertenties bij en ontwikkelde hij een voorliefde voor architectuur. Dankzij zijn makelaardij-opleiding, zijn ervaring als fiscaal adviseur en zijn grote netwerk levert Paul veel toegevoegde waarde als makelaar.

Doen waar je goed in bent
Bij Via Paul vind je de makelaar die het beste met je voor heeft. Die zorgt dat je de best denkbare prijs krijgt voor je woning. En die je helpt je droomwoning te vinden. Daarnaast werkt Via Paul nauw samen met andere professionals om je een zeer compleet dienstenaanbod te kunnen leveren. Denk bijvoorbeeld aan hypotheekadvies, interieurstyling, woningfotografie en taxaties.


Contactgegevens
Kempenaarplaats 2
5017 DX Tilburg
T: 013-3033195
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -