< Terug naar alle leden

Industrial Technologies & Services Etten-Leur B.V. Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Industrial Technologies & Services Etten-Leur B.V., met als handelsnaam DelairTM, is als onderdeel van de Ingersoll Rand groep, één van ‘s werelds grootste fabrikanten op het gebied van perslucht- en gasbehandeling.

Opgericht in 1936 is Industrial Technologies & Services Etten-Leur BV uitgegroeid tot specialist in het conditioneren van een verscheidenheid aan gassen voor diverse toepassingen in de industrie, waaronder; semiconductor, telecom & radar, olie & gas, farmacie en voeding.

Industrial Technologies & Services Etten-Leur B.V. representeert de merken DelairTM, Pneumatic ProductsTM, HankisonTM, JemacoTM en DeltechTM. Onder deze eigen merknamen, helpen we onze klanten hun processen te verbeteren op het gebied van betrouwbaarheid, energiereductie en duurzaamheid. Onze oplossingen zijn verrijkt met diepgaande applicatiekennis, hoogwaardige klantenservice en de langdurige beschikbaarheid van de originele reserveonderdelen.
Al onze producten en diensten hebben tot doel om toegevoegde waarde te leveren, minimaliseren van afval, het voldoen aan de nieuwste wetten en normen op het gebied van milieu, energie en veiligheid.

MEER OVER ONS
- Wereldwijde aanwezigheid
Met onze verkoopkantoren, productielocaties, innovatiecentra en servicecentra in Amerika, Europa/Midden-Oosten en Azië/Pacific zorgen we ervoor dat we kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten, waar op de wereld ze zich ook bevinden.

-Originele reserveonderdelen
Omdat het kleinste verschil in het ontwerp van een reserveonderdeel een aanzienlijke impact kan hebben op de efficiëntie, de betrouwbaarheid en het rendement van uw installaties, vervaardigen wij onze vervangende onderdelen volgens de exacte specificaties als het origineel.

- Verhuurvloot
Met een brede range van huurdrogers op verschillende strategische locaties in de wereld kunnen we heel snel anticiperen op de (tijdelijke) behoefte van onze klanten. Waar en wanneer!


Contactgegevens
Munnikenheiweg 41
4879 NE Etten-Leur
T: 076-5085557
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1936
Vestigingen: -
Jaaromzet: -