< Terug naar alle leden

SPX Flow Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Ons werk is technisch, de uitdagingen van onze klanten zijn complex en we zijn trots op het vinden van innovatieve en duurzame oplossingen. We zijn gevestigd in Charlotte, NC, met activiteiten in meer dan 30 landen en verkopen in meer dan 140 landen. Onze toonaangevende faciliteiten zijn innovatie- en ontwerpcentra, die zich over de hele wereld bevinden. In deze ultramoderne samenwerkingslaboratoria werken we samen met toonaangevende fabrikanten op het gebied van voeding, gezondheid en industrie, waarbij we vertrouwde merken en technologieën samenbrengen om aan nieuwe consumentenverwachtingen te voldoen en te anticiperen op trends in de sector. Het resultaat: nieuwe normen voor kwaliteit, consistentie en kosteneffectiviteit, maar ook voor veiligheid en duurzaamheid. We zijn sinds 2015 een op zichzelf staand bedrijf, maar onze wortels gaan meer dan een eeuw terug.

We waren een pionier op het gebied van homogenisatoren, wat verklaart hoe we klanten helpen producten te maken die voldoen aan de groeiende vraag naar verbeterde voedings- en plantaardige producten. We werken samen met klanten om de houdbaarheid van melk, room en smeltkaas te verlengen zonder verlies van voedingswaarde, smaak of uiterlijk. Van ketchup en yoghurt tot je favoriete wasmiddel en handdesinfecterend middel, onze pompen vormen de basis van een verwerkingssysteem en garanderen de hoogste kwaliteit van het product van creatie tot consument. Ook maken we mengers, afsluiters, afscheiders en warmtewisselaars om veilig, duurzaam en consistent maatwerk te helpen realiseren.

Het werk van ons Precision Solutions-team varieert van het ontwerpen van technologieën voor het bouwen van bruggen en stadions tot het verwerken van grondstoffen en chemische elementen die nodig zijn om batterijen voor elektrische voertuigen te maken. Tijdens Covid-19 hebben we de klok rond gewerkt om ervoor te zorgen dat onze mixers en verdampers bedrijven hielpen om het vaccin in een recordtempo te produceren. We werken samen met een scala aan klanten. Sommige bevinden zich in de mijnbouw en maritieme industrie, andere zijn chemische en bouwbedrijven en sommige moeten water of lucht behandelen. Onze industriële procesoplossingen omvatten persluchtdrogers, mixers, pompen, hydraulische technologieën en warmtewisselaars.

MEER OVER ONS
Leiderschap
Ons leiderschapsteam zet zich in om verantwoordelijk te handelen en objectieve, geïnformeerde begeleiding en bestuur te bieden. We respecteren en waarderen het vertrouwen van onze aandeelhouders, teamleden, zakenpartners en het publiek, waarbij prioriteit wordt gegeven aan het veilige, ethische en effectieve beheer van ons bedrijf.

Wereldwijde aanwezigheid
Met activiteiten in meer dan 30 landen en verkopen in 140, zijn we echt een wereldwijd bedrijf. Onze productielocaties, innovatiecentra en servicecentra in Amerika, Europa/Midden-Oosten en Azië/Pacific zorgen ervoor dat we kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten, waar ze zich ook bevinden.

Originele reserveonderdelen
Omdat het kleinste verschil in de treksterkte of afmeting van een reserveonderdeel een aanzienlijke impact kan hebben op de efficiëntie, het rendement en de gezondheid van uw machines, vervaardigen wij onze vervangende onderdelen volgens de exacte specificaties als het origineel.

Innovatie- en ontwerpcentra
We hebben wereldwijd meer dan 26 innovatie- en designcentra. In deze ultramoderne samenwerkingsruimten ontwerpen we nieuwe producten, ontwikkelen we technologieën en werken we samen met klanten om hun kritieke productieprocessen te bouwen, testen en perfectioneren.


Contactgegevens
Munnikenheiweg 41
4879 NE Etten-Leur
T: 076-5085800
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1976
Vestigingen: -
Jaaromzet: -