< Terug naar alle leden

WEBZIES Branche: ICT & Telecommunicatie, Internetbureau

Bedrijfsomschrijving

Samen super slim in online marketing. Wij helpen bedrijven om online succesvol te zijn. We bedenken, creëren en beheren campagnes die het maximale resultaat halen uit jouw online activiteiten.

Onze online marketingstrategie

Voor iedere klant een maatwerk oplossing. Zet vandaag nog de eerste stap naar meer conversies

Je hebt een mooie webshop maar vraagt je af of er een beter resultaat mogelijk is? Wij helpen je graag verder!

Het probleem
Middels een uitgebreide brainstormsessie brengen we jouw gehele online funnel in kaart. Hiermee zijn we in staat een maatwerk strategie te schrijven die alleen gericht is op jouw business en dus jouw resultaat.

De online specialisten
Wanneer de online strategie is uitgewerkt gaan onze online specialisten gelijk voor jou aan het werk. Zij krijgen energie van resultaat dus ook jouw resultaten.

De stappen naar een succesvolle online strategie
Idee
Je zit vol met briljante ideeën maar weet niet goed hoe je deze in de praktijk naar buiten moet brengen? WEBZIES helpt je daarbij!

Concept
Middels een uitgebreide brainstormsessie wordt je briljante idee omgezet in een maatwerk online strategie specifiek voor jouw bedrijf. De eerste stap is gezet.

Uitvoering
Wanneer alles is uitgewerkt gaan onze specialisten direct voor je aan het werk. Zo kun je al snel resultaat zien.

Missie & Visie
WEBZIES helpt opdrachtgevers met ambitie om online marketing- en verkoopdoelstellingen te overtreffen.
Zoekmachines hebben de manier waarop we aankopen doen ingrijpend veranderd. Zowel offline als online aankopen worden sterk beïnvloed door de informatie die we verzamelen tijdens onze zoektocht naar reviews, dienst- en productinformatie en prijzen. Als belangrijkste onderdeel van de online marketingmix is zoekmachinemarketing mede bepalend voor het resultaat van andere online kanalen. Een succesvolle zoekmachinemarketingstrategie draagt dan ook niet alleen direct bij aan jouw marketing- en verkoopdoelstellingen, maar ondersteunt ook het resultaat van andere media, zowel online als offline. De strategie, executie en analyse van online marketinginspanningen dienen dan ook op elkaar te worden afgestemd binnen één holistische, integrale aanpak voor maximaal resultaat.


Contactgegevens
Tongelresestraat 60 F
5611 VK Eindhoven
T: 040-2889910
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €500.000 - €1.000.000