< Terug naar alle leden

Jac Reijns Staalconstructie Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Wat doen wij
Jac Reijns Staalconstructie Alphen b.v. is een bedrijf dat al 40 jaar actief is in de staalbouw. Staalconstructies, dak- en wandbeplatingen en renovaties zijn onze specialiteiten. Daarnaast beschikken we, om alle werkzaamheden goed en flexibel in te kunnen plannen, over voldoende eigen materieel. Opdrachtgevers van Jac Reijns Staalconstructie Alphen b.v. zijn zowel (bouw)bedrijven als particulieren. Met een ruim team van gespecialiseerde mensen wordt in goed onderling overleg gewerkt aan uw project. Perfectie in planning en uitvoering is dan ook ons visitekaartje!

Om voortdurend mee te gaan met de vraag uit de markt bieden wij onze meetkundige diensten aan middels DIGIMEET. Door middel van het inzetten van DIGIMEET wordt er zeer nauwkeurig ingemeten, uitgezet en gecontroleerd tijdens het gehele bouwproces.

DIGIMEET staat voor inmeten, uitzetten en controleren met een robotic total station in 3 dimensies. Hiervoor gebruiken we een Robotic Total Station (RTS) die specifiek voor de bouwsector is ontwikkeld en door één persoon bedient wordt voor alle voorkomende inmeet-, uitzet- en controletaken. Ongeacht de complexiteit gaat dit snel en tot 2mm. nauwkeurig over 300 meter! Exact meten zorgt voor een reductie van fouten waardoor het gehele bouwproces nog vlotter verloopt.

Waarom JR
Jac Reijns Staalconstructie Alphen b.v. is een toonaangevend staalconstructiebedrijf in Alphen (NBr.) en is met name actief in de utiliteit, woningbouw, hallenbouw en industrie. De nieuwste technieken worden ingezet om een zo'n perfect mogelijk resultaat te bereiken.

We kenmerken ons door:
- Directe communicatielijnen in een platte organisatie, waar veel aandacht is voor het (visueel) delen van bouwinformatie (BIM)
- Een compleet, relatief nieuw, geautomatiseerd machinepark en de meest recente 3D-software (Tekla Structures)
- Een eigen meetdienst voor inmeten en uitzetten (www.digimeet.nl)
- We zien complexe en multidisciplinaire projecten als uitdaging
- We zijn gecertificeerd om staalconstructies te leveren volgens NEN-EN 1090 tot en met EXC3 (wettelijk verplicht vanaf 01-07-14)
- Het continue streven naar hoge mate van klanttevredenheid, van aanvraag tot oplevering
- Het hele proces in eigen beheer, van tekenkamer tot montage
- Afspraak = afspraak


We werken met een hechte groep mensen aan het gewenste eindproduct. Doordat we over voldoende eigen productiemachines en materieel beschikken zijn we zeer flexibel in het uitvoeren van al uw wensen. U kan bij ons terecht voor o.a.:

- Bedrijfshallen
- Woning- en utiliteitsbouw
- Agrarische gebouwen
- Trappen en hekwerken
- Renovaties
- Dak- en wandbeplating
- Compleetbouw
- Digimeet Robotic Total Station

Duurzaam bouwen
Duurzaam bouwen is een keuze voor de toekomst. Jac Reijns Staalconstructie Alphen b.v. beseft dit als geen ander! Alle bedrijfshallen worden duurzaam en energiezuinig gebouwd. De bedrijfshallen zijn meer dan uitstekend geïsoleerd, waardoor de energiekosten laag uitvallen. Tevens zijn de door Jac Reijns Staalconstructie Alphen b.v. gebruikte materialen uitvoerig getest en staan ze garant voor duurzaamheid.

Duurzaam
Duurzaam bouwen is te omschrijven als een manier van bouwen waarbij het milieu zo weinig mogelijk belast wordt. Belangrijke thema's binnen het duurzaam bouwen zijn energie -efficiency, waterbesparing en duurzaam materiaalgebruik. Onze materialen zijn uitvoerig getest en staan garant voor duurzaamheid.

Energiezuinig
Voor eigenaren of huurders kan energiebesparend bouwen zorgen voor lagere maandlasten. Meer comfort gaat dan samen met maandlastenbesparing, energiebesparing en vermindering van CO2-uitstoot. En dat is weer goed voor ons milieu.


Contactgegevens
Looiersweg 7
5131 BE Alphen
T: 013-7620061
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1981
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -