< Terug naar alle leden

LioniX International Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

OP MAAT GEMAAKTE MICROSYSTEMEN, VERTICAAL GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN
LioniX International is een toonaangevende wereldwijde leverancier van op maat gemaakte microsysteemoplossingen. We hebben sinds 2001 de technologische en commerciële ontwikkeling op onze gespecialiseerde gebieden - fotonische geïntegreerde schakelingen en MEMS - gestimuleerd.

Als verticaal geïntegreerd bedrijf werken we in alle fasen van het productieproces, van ontwerp tot levering van een voltooide module. En met fabricagefaciliteiten van wereldklasse schalen we de productievolumes naarmate uw eisen toenemen.

Onze kracht ligt in de service die we bieden en de creativiteit van onze probleemoplossing. Door een projectteam samen te stellen waarin u centraal staat en door de juiste vragen te stellen, zorgen we ervoor dat we oplossingen leveren die niet alleen een probleem oplossen, maar ook uw bedrijf stimuleren.

LIONIX INTERNATIONAL 20E VERJAARDAG
20 jaar expertise in microsysteemoplossingen op maat
Vanaf ons begin in fotonische geïntegreerde schakelingen met ultralage verliezen (PIC's) is LioniX International uitgegroeid tot een toonaangevende wereldwijde leverancier van op maat gemaakte microsysteemoplossingen, gespecialiseerd in geïntegreerde fotonica en op maat gemaakte MEMS-apparaten.

Ons aanbod
Uw bedrijf stimuleren – Oplossingen in schaalbare volumes
De kracht van onze aanpak ligt in de manier waarop we onze technologische bouwstenen en expertise toepassen om samen met u een oplossing te ontwikkelen. We werken met u samen van ontwerp tot afgewerkt apparaat om uw productontwikkelingsdoelen te bereiken. Vervolgens ondersteunen we u terwijl u groeit, met productiefaciliteiten om aan alle volumevereisten te voldoen - van aangepaste R&D tot hoogvolumeproductie.

We werken nauw samen en streven naar een effectieve vroege betrokkenheid bij ontwikkeling. Van concept tot architectuur, productie, montage, test, levering en service – wij ondersteunen de volledige levenscyclus van uw product.

Kerntechnologie
Siliciumnitride geïntegreerde fotonica
Wij zijn gespecialiseerd in de fabricage van Photonic Integrated Circuit (PIC)-modules, gebaseerd op onze eigen golfgeleidertechnologie – TriPleX ® . Dit siliciumnitrideplatform biedt ultralage verliezen en een breed spectraal bereik, wat een verscheidenheid aan toepassingen ten goede komt.

Aangepaste MEMS
LioniX International is een toonaangevende leverancier van op maat gemaakte MEMS (micro-elektromechanische systemen) voor instrumentatie, life science en ruimtevaart.

We zijn niet alleen gespecialiseerd in het ondersteunen van toepassingen die aangepaste processen vereisen, maar ook in het toepassen van onze gestandaardiseerde processen voor efficiënte productontwikkeling met een laag risico.


Contactgegevens
Hengelosestraat 500
7521 AN Enschede
T: 053-2030053
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -