< Terug naar alle leden

Henceforth - strategie-creatie-digital-marketing Branche: Marketing & communicatie, Reclame

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Henceforth, uw merkpartner die regie neemt en richting geeft. Samen met u bouwen wij aan uw merk en uw belofte. In een wereld in beweging met veranderende behoeften en verwachtingen van uw medewerker, klant of andere doelgroep over uw belofte of propositie.

Een wereld waarin een sterk merk belangrijker is dan ooit. Omdat dat de enige manier is om als bedrijf of organisatie nog opgemerkt of overwogen te worden.

Vooral nu waar mensen alleen nog in beweging lijken te komen voor merken die ergens voor staan, die met hun belofte en proposities geven waar behoefte aan is.

Ga er maar aan staan. Henceforth weet hoe je een merk bouwt en hoe je als merk onderscheidend en actueel blijft. Hoe je datgene doet wat op een bepaald moment het beste voor je is. Want dat is goedbeschouwd wat verandering inhoudt. Strategie, creatie en activatie gaan daarbij hand in hand. Eerst het strijdplan dan de originele ideeën. Om tot communicatie te komen die raakt. Communicatie waar je iets bij voelt. Daar geloven we in. We kiezen nu eenmaal vaker met ons hart dan met ons hoofd.

Uw merkregisseur

Wij werken altijd van buiten naar binnen. Wij bouwen als regisseur eerst aan de essentie van een merk om die te kunnen vertalen in antwoord op trends of klantbehoeften. Want alleen door eerst de essentie van jouw merk bloot te leggen (basecamp), kunnen we voor u een strategische insteek, creatief vormgeven in woord en beeld om een merk effectief en onderscheidend uit te dragen. Een merk dat activeert en een verbinding maakt. Om de juiste doelgroep te raken, dooreen passende route uit te stippelen met betekenisvolle woorden, kleuren, beelden en een aanpak of uitvoering.

Dat doen wij op een geïntegreerde wijze en multimediaal over de volle breedte, van print tot digitaal. Wij regisseren de verbinding tussen merkstrategie, creatie en uitvoering. Onderbouwen het waarom van keuzen die wij samen met u maken. Keuzen gebaseerd op relevante marktontwikkelingen en klantinzichten. Om vervolgens – in woord en beeld – aan een ijzersterk creatief merkconcept handen en voeten te geven. Een concept dat u vervolgens met een onderscheidende belofte of propositie kunt uitdragen met merkactivatie tot resultaat.

Met een onderscheidende merkbelofte en proposities zichtbaar zijn in de juiste kanalen, op het juiste moment, bij de beoogde doelgroep is van waarde. Marketing en het ontwikkelen en uitrollen van creatieve concepten zijn een vak apart. Dus nemen we het graag voor u uit handen.

Kunt u doen waar u goed in bent.

Henceforth voert de volgende werkzaamheden uit:
• Merkstrategie
• Corporate identity
• Branding
• Naamgeving
• Copy & Concept
• Campagnes
• Internet marketing
• Social Media
• Webdesign
• Verpakkingen


Contactgegevens
Meander 901
6824 MH Arnhem
T: 0651391003
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -