< Terug naar alle leden

Dane Bedrijfsvastgoed Branche: Bedrijfshuisvesting, Vastgoed

Bedrijfsomschrijving

ONZE DIENSTEN
Wij zoeken een huurder en of een koper voor uw pand
Heeft u bedrijfsruimte met meer dan 2500 m² vloeroppervlakte in de aanbieding? Wilt u dit graag verhuren of verkopen? Laat Dane Bedrijfsvastgoed u dan helpen. Wij zijn gespecialiseerd in logistiek en industrieel vastgoed vanaf 2500 m² vloeroppervlakte en bieden dit aan met een uniek concept.

Het unieke concept van Dane Bedrijfsvastgoed
Wij bieden u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend uw object als te koop en/of te huur in onze database in te schrijven door ons inschrijfformulier in te vullen. Zodra we een potentiële huurder en/of koper hebben gevonden, nemen wij contact met u op om nadere afspraken te maken. Mocht er geen transactie uit ontstaan bent u geen kosten aan ons verschuldigd. Tevens bent u geheel vrij om uw object op andere wijze in de markt te zetten.

Wij zoeken voor u een pand
Dane Bedrijfsvastgoed is gespecialiseerd in Logistiek en Industrieel vastgoed.

Wij bezitten een landelijk dekkende database met logistiek en industrieel vastgoed met een oppervlakte vanaf 2.500 m2.

Wij bieden u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend uw zoekvraag in onze database in te schrijven door, ons inschrijfformulier in te vullen.

Zodra we een object hebben gevonden die aan uw zoekvraag voldoet, nemen wij contact met u op.

Bent u een huurder: Zodra we een object hebben gevonden die aan uw zoekvraag voldoet, nemen wij contact met u op. Mocht er een transactie uit ontstaan dan factureren wij onze fee altijd aan de verhurende partij. U bent dus geen kosten aan ons verschuldigd. Tevens bent u geheel vrij om uw zoekvraag op andere wijze in de markt te zetten.

Bent u een koper: Zodra we een object hebben gevonden die aan uw zoekvraag voldoet, nemen wij contact met u op. Voordat we verder het traject in gaan, maken wij vooraf een prijsafspraak met u

Bedrijfsruimte verhuren zonder rompslomp
Bent u belegger of projectontwikkelaar met bedrijfsruimte groter dan 2500m2 vloeroppervlak? Wilt u uw bedrijfsruimte voor een langere tijd verhuren, maar geeft u de bijkomende werkzaamheden liever uit handen?

Dane Bedrijfsvastgoed begeleidt u graag in de verhuur van bedrijfsvastgoed.

Wij doen dit volgens een unieke formule én u betaalt bij ons achteraf!

Uniek concept in bedrijfsvastgoed
Ons concept is uniek in de vastgoedwereld. Wat Dane Bedrijfsvastgoed onderscheidt van andere makelaars, is dat u bij ons een vast percentage courtage betaalt over de ontvangen huuropbrengsten!

Door bovenstaande werkwijze zoeken en benaderen wij potentiële huurders op een geheel andere wijze dan de meeste makelaars.

Dane Bedrijfsvastgoed doet echter nog meer voor u. Wij nemen u namelijk alle bijkomende werkzaamheden uit handen, waaronder:

Het periodiek controleren van de afspraken uit de huurovereenkomst
Het onderhouden van de contacten tussen u en huurder
Adviseren met betrekking tot huurprijsbeleid
Dit werk nemen wij gedurende de hele huurperiode van u over. Dit maakt Dane Bedrijfsvastgoed sparring partner, adviseur en bemiddelaar voor zowel huurder als verhuurder. Een vast aantal uur van deze werkzaamheden is bij de courtage inbegrepen.

Ons doel: Continuïteit in de verhuur van uw pand!

Meer tijd voor uw core business
Nog minder zorgen? En meer tijd overhouden voor uw core business?

Dane Bedrijfsvastgoed kan u ook de additionele werkzaamheden uit handen nemen. Denk daarbij aan:

- Opstellen (meerjarig) onderhoudsplan
- Onderhoud van de bedrijfsruimte
- Schadeherstel
- Overige gebouwgebonden beheertaken
- Onderhoud groenvoorziening en bedrijfsterreinen

Ook voor taxaties en aan-of verkopen
Naast bovengenoemde werkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor taxaties, financieringsvraagstukken en het aan- of verkopen van bedrijfsvastgoed.


Contactgegevens
Plaza 1 B
4782 SL Moerdijk
T: 085-8768898
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -