< Terug naar alle leden

Solvy Branche: ICT & Telecommunicatie, Internet

Bedrijfsomschrijving

Solvy is een zeer ervaren webdevelopment bedrijf.

DIENSTEN
Web & App development
Wij ontwikkelen selfservice applicaties, websites, portals, B2B commerce applicaties en mobiele apps op basis van bewezen technologie en met focus op gebruikersgemak. Wij verkiezen functionaliteit boven vorm en logica boven looks.

Software engineering
Complexe of zeer specifieke vraagstukken laten zich niet altijd invullen door standaardoplossingen. Wij maken de meest complexe vraagstukken slim en simpel en zorgen ervoor dat maatwerk software eenvoudig te begrijpen en logisch in gebruik is. Wij blijven op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Wij leveren onder andere:

- CRM, HR, ERP-integraties;
- Selfservice applicaties;
- API’s;
- Loyalty-, logistiek- en payment applicaties;
- Device connectors;
- Etcetera.

Consultancy
Wij staan voor eerlijk en deskundig advies! Daardoor ontstaan langlopende en sterke relaties met onze opdrachtgevers. Wij professionaliseren digitale afdelingen, ondersteunen bij digitale transities en voorzien in technisch en specialistisch advies.

Strategie & Concept
De opdrachtgever weet als geen ander wat de markt nodig heeft. Wij zijn er om de behoeften van onze opdrachtgevers naar digitale functionaliteiten te transformeren binnen een webomgeving. In onze wereld komen marktkennis van de opdrachtgever en onze digitale expertise samen. We zijn trots op de oplossingen die wij in de context van profit, non-profit, retail en industrie hebben gerealiseerd.

Onderhoud & Support
Wij zorgen als technisch partner te allen tijde voor de optimale prestatie van de website of applicatie. Daarvoor voorzien wij in het benodigde onderhoud, het beheer en de beveiliging. Voor supportvragen en technische ondersteuning zijn wij 24/7 bereikbaar via onze servicedesk.

Over ons
We zijn geniaal in digitaal.

De wereld van IT kennen we als onze broekzak. Iets met: meer dan tien jaar ervaring bij diverse grote digitale bureaus. Zo heeft Luc een brede ervaring opgebouwd als digital consultant en business developer. Yauhen emigreerde zeven jaar geleden naar Nederland om als tech lead en senior back-end developer vanuit Nederland aan de knoppen te draaien. Yauhen weet businessprocessen moeiteloos door te vertalen naar intelligente en simpele oplossingen. Ook speelt hij als organisator, contributor en spreker op grote internationale congressen een belangrijke rol binnen PHP en Drupal open source communicaties. De business-skills van Luc, de technische knowhow van Yauhen en de gezamenlijke vakidioterie van het team maken digital agency Solvy.

Meer weten over de ervaringen van onze nationale en internationale opdrachtgevers uit verschillende branches? Neem dan contact op met Luc. Een betere referent dan een klant is er niet en daarom brengen wij je op verzoek graag met onze opdrachtgevers in contact.

Smart
Zonder onnodige poespas, mét effect.

Digitaal denken is dé succesfactor voor ieder bedrijf. Bij Solvy blinken we erin uit. Sterker nog: we doen niet anders. We vertalen uitdagende digitale vraagstukken naar efficiënte (web)applicaties die eenvoudig te gebruiken zijn. Selfservice portalen, geavanceerde (b2b) e-commerce omgevingen of maatwerkapplicaties; als digitaal bureau combineren we data met technologie in een Agile-aanpak en bouwen we veel meer dan websites alleen. We laten opdrachtgevers meegroeien met de markt en helpen hen innoveren met digitale mogelijkheden, zodat zij waarde kunnen blijven toevoegen aan hun dienstverlening.

Simple
We verkiezen logica boven de looks.

Webapplicaties worden vaak nog steeds te complex benaderd. Bij Solvy doen we niet graag moeilijk als het makkelijker kan, gebruiken we niet meer techniek dan nodig is en geloven we in waardegedreven keuzes. Functionaliteit boven vorm, logica boven de looks. Uitdagende vraagstukken trappen we af met een Proof of Concept of een Proof of Technology met een onderzoek naar het gehele spectrum. Welke systemen zijn aanwezig? Welke legacy draait er? Hoe matcht de huidige inrichting met de doelen? We starten vervolgens klein, zodat we snel up and running en bereikbaar zijn. Met de verkregen marktinformatie ontwikkelen we het product daarna als team verder door.

Sharp
We werken altijd samen.

Het succes van digitalisering valt of staat met de manier waarop bedrijven en organisaties veranderingen en innovaties omarmen; vooruitstrevende IT-producten werken alleen wanneer ze worden geadopteerd én op de juiste manier worden gebruikt. Bij Solvy ontwikkelen we daarom niet vanaf ons eigen eilandje. We werken niet vóór maar mét opdrachtgevers en opereren samen als één flexibel Agile team. Niet omdat het hip is, maar omdat het werkt. We houden onze kennis bovendien niet voor ons, maar helpen bedrijven juist hun digitale en technische kennis in huis te vergroten. Zo maken we organisaties ook zélf effectiever, volwassener en succesvoller in het gebruiken en inzetten van digitale middelen.


Contactgegevens
Parallelweg 30
5223 AL 's-Hertogenbosch
T: 073-2340733
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -