< Terug naar alle leden

Aalberts Surface Technologies BV Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Aalberts Surface Technologies: oppervlaktetechnologie door toonaangevende experts.

Aalberts oppervlaktetechnologieën is de toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van oppervlaktetechnologie voor het verbeteren van materiaal op het gebied van coatings en andere oppervlaktetechnologieën zoals warmtebehandeling voor regionale en wereldwijde klanten.

We hebben componenten gecoat en thermisch behandeld voor verschillende industrieën, zoals de auto-industrie, mechanische engineering of medische technologie en kunnen vertrouwen op een knowhow van meer dan 80 jaar. Wij zijn gespecialiseerd in warmtebehandelingen, oppervlaktebehandelingen, polymeercoatings, hardsolderen, additive manufacturing en nabewerking.

Aalberts oppervlaktetechnologieën conglomereert vijf verschillende divisies.

Terwijl de divisie warmtebehandeling verhardingsbedrijven omvat, die een breed scala aan processen bieden, zoals vacuümharden , carbonitreren en waterstofgloeien . De divisie oppervlaktebehandeling omvat de galvanische oppervlaktebehandeling van afzonderlijke componenten, waaronder processen voor oppervlaktecoating, zoals stroomloos vernikkelen , galvaniseren , evenals hard anodiseren en zinkvlokkencoaten .

Polymeercoatings worden aangebracht met gangbare verftechnieken en worden voornamelijk gebruikt als glij- en antikleefcoatings .

Onder Reel-2-reel wordt verstaan ​​het afwerken van ponsbanden, pinnen of massieve banden .

De HIP | solderen | AM unit combineert de technologieën van heet isostatisch persen , hardsolderen en additieve fabricage.

We hebben een wereldwijd servicenetwerk van meer dan 80 locaties met voornamelijk zelfontwikkelde en gepatenteerde oppervlaktetechnologieprocessen, gebaseerd op meer dan 80 jaar industriële knowhow.

Onze sterke punten zijn de hechte, persoonlijke en oplossingsgerichte dialoog met onze klanten, hooggekwalificeerde en betrokken medewerkers met jarenlange ervaring, de grote verscheidenheid aan oppervlaktebehandelingsprocessen en de wereldwijde oriëntatie van onze vestigingen.

missiekritische mensen
Wij zijn innovatief, dynamisch en ondernemend. Wij allemaal. En we zijn recht door zee, altijd de zin van de onzin scheidend. We zijn gedreven om tot de kern van de zaak te komen. We zijn hartstochtelijk gezond verstand.
'the Aalberts way' is samen te vatten in drie simpele woorden: winnen met mensen


Contactgegevens
Hurksestraat 32
5652 AL Eindhoven
T: 040-2507607
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1985
Vestigingen: 71
Jaaromzet: -