< Terug naar alle leden

Coverz Consultancy Branche: Personeel & organisatie, Arbo

Bedrijfsomschrijving

Coverz Consultancy is een gecertificeerde Arbodienst uit Eindhoven. Daar waar veel arbodiensten niet verder gaan dan het volgen van de verplichte stappen in de Wet Verbetering Poortwachter, zorgen wij dat wij door onze zeer effectieve gedragsmatige aanpak het (beïnvloedbare) verzuim binnen uw organisatie duurzaam oplossen.

Bij Coverz geloven we dat we in de eerste weken van het verzuim sámen met medewerker en leidinggevende enorm veel voor elkaar kunnen bereiken. We zetten er op in om zo snel mogelijk de oorzaak van het verzuim in kaart te brengen. Hierdoor kan de verzuimende medewerker op de juiste manier begeleid worden om snel weer 100% inzetbaar te zijn. Is dat niet (meer) haalbaar? Reden te meer om het zo efficiënt mogelijk te behandelen en te zoeken naar een passende oplossing! Onze verzuimconsultants denken met u én uw medewerker mee.

Onze verzuimconsultants werken samen met de bedrijfsarts en de POB-er in een verlengde arm-constructie en zorgen voor de gehele opvolging van de Wet Verbetering Poortwachter gedurende de eerste twee ziektejaren. De consultants hebben veel ervaring in het voeren van eerlijke gesprekken. Dit doen ze met de verzuimende medewerker, maar ook met de leidinggevende en de HR afdeling. Door deze pro-actieve manier van benaderen blijven alle partijen in een korte lijn bij elkaar betrokken, komen we tot de kern van de onderliggende problematiek maken dat de medewerker zich gehoord voelt en zich gecommitteerd op gaat stellen. Voor werkgever en werknemer ontstaan daardoor gerichte en positieve oplossingen! Door de inzet van de verzuimconsultants en POB-ers kunnen wij snel schakelen en hebben we geen lange wachttijden. Geen organisatie is hetzelfde en daarom bieden wij maatwerk. Ook zetten wij in op verzuimpreventie waar mogelijk, want: voorkomen is natuurlijk beter dan genezen!

Verder bieden wij verschillende vormen van coachingstrajecten aan, trainen we leidinggevenden op relevante topics en hebben wij een breed netwerk van professionals die voor specifieke hulpverlening kunnen worden ingezet. Wij geloven dat verzuimbegeleiding veel meer is dan het volgen van de noodzakelijke Wet Verbetering Poortwachter processtappen en reiken daar dan ook alle tools voor aan. We kijken breder en adviseren zo nodig op strategisch, tactisch en operationeel niveau op het gebied van duurzame inzetbaarheid en preventief verzuimbeleid.


Contactgegevens
Tilburgseweg-west 100
5652 NP Eindhoven
T: 040-2988730
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -