< Terug naar alle leden

Six Capital Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Six Capital is een beleggingsinstelling die zich uitsluitend richt op beleggingen gerelateerd aan blockchain technologie en Web3.

Achter Six Capital zit een complementair team, met een gezonde mix van Software engineering, internationale business & (online) ondernemerschap. Door de ontdekking van crypto in 2015 worden er al bijna 10 jaar lang de fundamentele ontwikkelingen gevolgd.

Six is altijd opzoek zijn naar nieuwe kansen en door hun ondernemerschap en creativiteit wisten zij een tal van algoritmes te ontwikkelen en hebben zij geparticipeerd in 10-tallen succesvolle ICO’s. Dit alles maakt Six Capital een ervaringsdeskundige op het gebied van cryptografische ontwikkelingen en nu ook een betrouwbare partner voor beleggingen.

Onze missie is om een toegankelijke en veilige manier te bieden van hoogwaardig investeren in blockchain-technologieën met de focus op lange termijn rendementen voor onze klanten. We bereiken dit door onze beleggingsstrategieën, onze waarden en beleggingsprincipes na te leven en medewerkers een uitdagende en lonende plek te bieden om een carrière op te bouwen.


Contactgegevens
Bijster 15
4817HZ Breda
T: 085 0606 596
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -