< Terug naar alle leden

HSB Haaften Branche: Groothandel, Groothandel

Bedrijfsomschrijving

Het verhaal van HSB start in 1978, wanneer Gerard van den Heuvel senior (in memoriam) een handel in ijsgrondstoffen en disposables begint.

In de jaren negentig kwamen zijn drie zoons (Albert, Gerard jr. en Willem) HSB versterken. Zij introduceerden onder andere de verkoop van koffie en horeca-apparatuur, tegenwoordig bekend onder de namen 'Perfecto Caffé' en 'HSB Grootkeukens'.

In de loop van de tijd is het assortiment en de dienstverlening rondom onze specialiteiten verder uitgebreid.

SPECIALITEITEN
HSB is specialist in disposables, koffie, ijs, grootkeukens en hygiëne-artikelen.
Je vindt bij ons alles wat je nodig hebt onder één dak.

DIRECTIE HSB
Wij zijn gedreven door gastvrijheid
‘’HSB telt 60 medewerkers die dagelijks hun uiterste best doen om onze klanten te faciliteren in de zorg voor hun gasten en daarmee de groei van hun onderneming.

In mijn functie als Algemeen directeur zie ik het als een persoonlijke missie om de pay-off ‘Gedreven door gastvrijheid’ tot in de finesse door te voeren in het DNA van HSB.’’

CHAUFFEURS
Tot in jouw voorraadruimte geleverd
Er werken acht chauffeurs bij HSB, met ieder hun eigen vaste route. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een goed contact hebben met onze chauffeurs. Naast het bezorgen van jouw orders tot in jouw voorraadruimte kun je ook bij hen terecht voor meer informatie over onze producten en diensten.

MAGAZIJN
Nieuwe techniek helpt ons in efficiency
In het voorjaar van 2018 hebben we ons magazijn van 3000 m2 uitgebreid met een extra 5000 m2. Om alles in goede banen te leiden en efficiënt te kunnen werken hebben we flinke aanpassingen gedaan, bijvoorbeeld in software-ontwikkelingen. Ons vernieuwde Warehouse Management Systeem helpt ons om nog sneller en efficiënter te handelen.

HSB GROOTKEUKENS
Grootkeukenprojecten van A tot Z
HSB Grootkeukens bestaat uit een team betrokken specialisten die jouw horecakeukenproject van A tot Z kunnen begeleiden. Laat jouw horecakeuken inrichten door een specialist die uitstekend weet hoe jij het meeste haalt uit jouw investering. Ook voor aanschaf van apparatuur kun je bij dit team terecht.

PERFECTO CAFFÉ
Smaakvol koffieconcept
HSB heeft zijn eigen koffieconcept: Perfecto Caffé. Hiermee voorzien wij vele bedrijven van koffiemachines, koffie-ingrediënten en koffiegerelateerde producten zoals servies en disposables. Onze servicemonteurs kennen onze koffiemachines als geen ander en staan binnen no-time bij jullie op de stoep om een machine te leveren of onderhoud uit te voeren.

ADMINISTRATIE
Boekhouden voor gevorderden
De medewerkers van onze administratie staan elke dag voor nieuwe uitdagingen. Zowel voor HSB als voor Perfecto Caffé en HSB Grootkeukens moet alles in goede banen worden geleid. En dat gaat onze administratieve kanjers heel goed af!

ORDERBEHEER
Jouw orders worden uitvoerig gecheckt
Bij HSB werken vier fulltime medewerkers aan de inkomende orders. Of ze nu online, per telefoon of per mail binnenkomen, zij checken iedere order uitvoerig voordat de orderpickers in het magazijn jouw bestelling in orde maken. De medewerkers van orderbeheer voeren de orders in en plannen de routes voor de volgende dag.

VERKOOP BINNENDIENST
Een passend leveringspakket samenstellen
Onze binnendienstspecialisten helpen je graag bij het opmaken van jullie leveringspakket. Zij zetten hun jarenlange kennis graag in om jou te voorzien van artikelen die het beste aansluiten op jouw wensen. Heb je een vraag over prijzen, voorraad of andere productgerelateerde onderwerpen? Schakel dan met onze verkoop binnendienst.

E-COMMERCE / MARKETING
Jouw online ervaring elke dag beter
Onze online specialisten vinden het belangrijk dat jij snel en gemakkelijk jouw online bestelling kunt plaatsen bij HSB. Daarnaast houden zij jou ook graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes, de leukste acties en handige weetjes via website, social media en andere vormen van e-marketing.


Contactgegevens
Hertog Karelweg 17
4175 LS Haaften
T: 0418-556868
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1978
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -