< Terug naar alle leden

Montopinto Branche: Marketing & communicatie, Evenementen

Bedrijfsomschrijving

EVENTS OP HOOG NIVEAU
ONZE SUCCESVOLLE REIZEN
Ga samen met Montopinto op reis naar jouw ultieme event. Samen klimmen we naar de top. We streven naar het hoogst haalbare.
In samenwerking, concept, kwaliteit en uitvoering.

Montopinto is een evenementen organisatie.
Wij zijn niet bang om de uitdaging aan te gaan. We beschikken over een berg aan ervaring en delen dit graag met onze klanten. Een samenwerking aangaan is waar wij kracht uit halen. Om de hoogste top te bereiken is het een pre om te weten wat onze klant écht wil. Door het aangaan van een co-creatie kunnen we veel van elkaar leren. Hierdoor worden unieke concepten gecreëerd, wat leidt tot een ultieme belevenis.

Montopinto is de opvolger van Mundial Productions, in mei 1997 opgericht en voortgekomen uit Festival Mundial. In dit mondiaal muziek en -cultuur evenement liggen de roots van Montopinto. Onze grootste inspiratiebron is nog steeds de wereld. Wij geloven dat door het bundelen van krachten, toppen worden bereikt. Samen klimmen we naar de top. Met jullie verhaal en onze rugzak vol ervaring streven we naar het hoogst haalbare in samenwerking, concept, kwaliteit en uitvoering. Geen berg is te hoog voor Montopinto. Tijdens de reis naar de top van jouw event, ben je betrokken, maar ontzorgen we je. Start vandaag nog een succesvol evenement met Montopinto aan je zijde.

ONZE WERKWIJZE
Het evenement dat jij gaat organiseren is uniek, daar denken we graag over mee. Onze accountmanager maakt kennis met de organisatie tijdens een creatieve sessie aan de klimwand. Samen bespreken we de uitgangspunten en belangrijkste doelen, we maken kennis met het bedrijf. Terug in Tilburg worden er tijdens een creatieve brainstormsessie met ons team ideeën bedacht die verwachtingen overtreffen. We ontwerpen een totaalconcept wat past bij het bedrijf, het doel en de doelgroep. Uiteraard past dit concept ook binnen het budget en mogelijkheden. We geven het vorm en presenteren het vol enthousiasme aan jullie. We verwerken de opmerkingen en gaan vervolgens aan de slag om dit evenement tot een hoogtepunt te brengen.

Hoe gaan we op reis?
Deze kernwaarden leiden je naar een uniek verhaal.

1. Een (klant)reis van A-Z
Jouw event maken we op maat en op basis van alle wensen die je hebt. Hierbij werken we samen maar nemen we al het werk uit handen. Je hebt een vast en persoonlijk aanspreekpunt en zorgen dat je betrokken blijft bij het hele proces.


2. Geen reis is te gek
Tijdens de weg naar je event durven we risico’s te nemen. Niets is ons te gek of gaan we uit de weg. Uitdagingen, daar houden we van! Opdrachtgevers zeggen dat we erg flexibel zijn en altijd snel schakelen!


3. We doen wat we zeggen
“En dat zweren we, pinky-promise?” We zijn betrouwbaar in contact, de uitvoer van events en creëren van concepten. Daar is geen woord aan gelogen als we onze opdrachtgevers mogen geloven.


4. Verbinden tijdens de klim
We slaan de klimhaken in een. Wij streven naar het hoogst haalbare tijdens elke opdracht. Co-creatie helpt hierbij, samen bereik je meer dan alleen.


Contactgegevens
Burgemeester Broxlaan 8 Gebouw 81
5041 SB Tilburg
T: 013-2100125
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1997
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -