< Terug naar alle leden

Yolknet Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Weboplossingen die ontzorgen
Voor elke situatie is er een oplossing. Yolknet denkt met je mee over de meest geschikte.

Yolknet - all for web
Sinds 2005 helpen de webhelden van Yolknet klanten bij hun webgerelateerde vragen. Yolknet is opgericht met als doel gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties te ontwikkelen.

De ICT-wereld kent veel moeilijke termen, vooral voor niet-ICT'ers. Het internet is één van de moeilijkste gebieden om te begrijpen. Wij willen het internet een beetje gebruiksvriendelijker maken zodat het voor iedereen mogelijk is om een website, webshop of webapplicatie te gebruiken.

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat ons contact met je opnemen dan denken we graag met je mee over een gepaste weboplossing voor je vraag. De mogelijkheden van internet zijn eindeloos!

Een goede keuze!
Yolknet is dé partner voor organisaties die meer uit hun digitale communicatie wensen te halen. Onze webhelden ontwerpen en ontwikkelen websites, webshops en webapplicaties waarbij sterke focus ligt op het ‘ontzorgen’ van de klant. Sinds het ontstaan in 2005 hebben wij voor tal van relaties een breed aanbod van diensten mogen verzorgen. Naast de ontwikkeling van (moderne!) websites, kun je bij ons terecht voor het beheren van domeinnamen, webhosting, integreren/ontwerpen webshops, SEO, installatie updates, schrijven van teksten en online marketing.

Ons betrokken team bestaat uit verschillende specialisten met ieder hun expertise. Die meedenken en als doel hebben om je optimaal van dienst te zijn met het aanreiken van internetdiensten, zodat jìj meer tijd heeft voor je kernactiviteiten. Dat wij hierin slagen, valt op te maken uit het cijfer dat wij van onze klanten via Kiyoh (= onafhankelijk, betrouwbaar beoordelingssysteem voor websites/webshops) ontvangen: een 9!

Ook is Yolknet een perfecte partner voor reclamebureaus als het gaat om de online communicatie voor campagnes van hun klanten.

Missie en visie
Missie
De internetwereld kent veel moeilijke termen (afkortingen, Engelse termen etc), vooral voor niet-ICT'ers. Daarbij is het internet niet tastbaar, waardoor het lastig is om je iets voor te stellen bij een term als ‘hosting’.
Om het voor iedereen mogelijk te maken een website, webshop of webapplicatie te gebruiken maakt Yolknet gebruiksvriendelijke oplossingen. We willen ook onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Domeinnamen beheren, webhosting inrichten, updates installeren, maar ook het schrijven van teksten en online marketing zijn enkele diensten die Yolknet aanbiedt die hiervoor kunnen verzorgen.

Visie
Om de missie te verwezenlijken biedt Yolknet een breed aanbod van online diensten, zodat klanten met bijna al hun webgerelateerde vragen terecht kunnen.
Yolknet zorgt voor haar klanten en is de schakel tussen de behoefte van de klant en de online mogelijkheden.

Maatschappelijk betrokken (MVO)
Yolknet is maatschappelijk betrokken door de ondersteuning van verschillende goede doelen. Educatie is belangrijk, daarom zijn we erkend als stageleerbedrijf en steunen we projecten in Indonesië en India. Met groene hosting dragen we ook bij aan een duurzame wereld.


Contactgegevens
De Ronde 15
5683 CZ Best
T: 0499-377090
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -