< Terug naar alle leden

BKB Precision Branche: Industrie, Kunststoffen

Bedrijfsomschrijving

BKB Precision - Dé kunststofbewerker voor de high-tech industrie
Kunststof bewerken op toonaangevende en innovatieve wijze. Dat is wat wij doen bij BKB Precision. Wij maken het bijna onmogelijke mogelijk in kunststofbewerking.

Kunststof CNC verspanen
De kernactiviteit van BKB Precision is het accuraat CNC verspanen (draaien, draaien-frezen en frezen) van hoogwaardige kunststoffen tot maar liefst 3μm nauwkeurig.

Kunststof assembleren
BKB Precision ontzorgt. Door middel van reinigingswerkzaamheden en/of assemblage stellen we voor veel klanten het gewenste eindproduct of halffabricaat samen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

- Kunststofbewerking
- Kunststof soorten
- Machinepark

Over ons
Kunststof bewerken op toonaangevende en innovatieve wijze.
Dat is wat BKB Precision doet.

Onze specialiteit ligt op het gebied van kunststof manifolds en het bewerken van PEEK kunststof.

We zijn actief in diverse hightech-marktsegmenten, waaronder de semiconductor-industrie, de medische industrie, defensie, lucht- en ruimtevaart, de levensmiddelenindustrie en de chemische industrie.

Kennis en ervaring
BKB heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een van de grootste, gespecialiseerde kunststofbewerkers in Nederland. Verspanen, reinigen en assembleren: het is ons dagelijks werk. We houden van uitdagingen, dus we maken het onmogelijke in kunststof graag mogelijk voor u.

Met ons enthousiaste en kundige team kunnen we u heel veel bieden. We denken met u mee over ontwerp, maakbaarheid en juiste soort kunststof. Ons machinepark is gevarieerd en geavanceerd.

Als gespecialiseerd kunststofbewerker voor de hightechindustrie vinden we het belangrijk om onze kennis met u te delen, bijvoorbeeld over de keuze voor soorten kunststoffen en over bewerkings- en afwerkingsmogelijkheden.

Welke kunststof is geschikt voor uw toepassing? Wat is de beste bewerkingsmethode? Heeft het product een speciale afwerking nodig? Op die vragen geven onze specialisten het juiste antwoord. Dat doen ze standaard in samenwerking met uw design-engineers en inkopers.

Missie
We ontzorgen de internationale hightechketens door nauwkeurige, complexe kunststofbewerking op klantspecificatie. We beschikken over vakmanschap, een geavanceerd machinepark en gecertificeerde processen.

Visie
BKB Precision richt zich op verschillende engineerings- en high-performancekunststoffen. Die materialen zijn uitermate geschikt voor toepassingen en onderdelen binnen hightechindustrieën. Wij blijven ons ontwikkelen als een capabele, ontzorgende, betrouwbare en duurzame partner in hoogwaardige kunststofbewerking. Dat doen we door optimaal gebruik te maken van de voordelen en mogelijkheden van kunststoffen.

Duurzame partner
Duurzaamheid is belangrijk voor ons. We doen er dan ook alles aan om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. U kunt hierbij denken aan:

Afvalscheiding
- Gesloten systemen
- Schone productie
- Warmte recycling
- LED verlichting


Contactgegevens
Science Park Eindhoven 5208
5692 EG Son en Breugel
T: 040-2670101
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1982
Vestigingen: -
Jaaromzet: -