< Terug naar alle leden

Jangro Metaal Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

WAAR HET GEMAAKT WORDT.
MEEDENKEN IN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN.

ZOEKT U EEN LEVERANCIER
VOOR UW PLAATWERK IN RVS, ALUMINIUM OF STAAL?
Jangro Metaal heeft alles in huis om uw plaatwerk, frames of modules te produceren. Of het nu gaat om enkelstuks of compleet geassembleerde series eindproducten. Onze vakbekwame metaalbewerkers zijn allemaal plaatwerkspecialisten en gaan geen uitdaging uit de weg. Full service, van ontwerp tot eindproduct.

Met ruim 50 jaar ervaring verstaan we ons vak en adviseren we u graag over de mogelijkheden en oplossingen voor uw product

AL MEER DAN 50 JAAR
Al meer dan 50 jaar is Jangro Metaal toonaangevend in de bewerking van dunne plaat en kokers in RVS, aluminium en staal. Vrijwel elke vorm van plaatbewerking en assemblage kunnen wij in huis voor u uitvoeren. Jangro Metaal heeft de creativiteit en expertise in huis om net dat stapje verder te gaan.

Denk bijvoorbeeld aan de vervaardiging van proto types. Door in een vroeg stadium alle eisen en wensen te bespreken zijn we in staat innovatieve oplossingen te bedenken waar u als klant zijn voordeel mee kan doen. Letterlijk op de werkvloer gaan we samen op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Naast de bewerkingen die we in huis hebben werken we ook veel samen met collega bedrijven in de regio. Ieder met een eigen specialisme. Hierdoor zijn we in staat snel en flexibel mee te bewegen met de behoefte van de klant. Full service en volledige ontzorgd.

De laatste jaren zijn we steeds meer ook assemblage activiteiten van onze klanten gaan over nemen en zijn we in staat om complete eindproducten te leveren. Hierdoor nemen we de rol in van de werkplaats van onze klanten. Met ons servicegerichte team van vakmensen maakt dat ons tot een betrouwbare partner.

Veel van onze klanten beschouwen Jangro Metaal als een verlengstuk van hun bedrijf.

Op dat vertrouwen zijn wij trots!

VAKKENNIS EN UITGEBREID MACHINEPARK
Met onze vakkennis en uitgebreid machinepark zorgen wij voor plaatwerk van de hoogste kwaliteit. Omdat wij vrijwel alle plaatbewerkingen in huis uitvoeren zijn wij in staat de producten exact naar uw wensen af te werken. Gelijktijdig kunnen we een kwalitatief beter product leveren voor een scherpere prijs.

Onze producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Wij garanderen de meest efficiënte productieprocessen door optimaal gebruik te maken van onze vakkundige kennis, techniek, inzet, flexibiliteit en innovatief vermogen.

Onze kracht zit in de complete bewerking van metaal. Indien u een compleet product wenst assembleren we het product tot het gewenste eindproduct. Het product wordt op de montageafdeling compleet gemaakt met diverse componenten. Ook bij het assembleren geldt kwaliteitszorg vanaf de basis tot het eindproduct. De producten worden verpakt en zijn kant en klaar voor de consument.

​Onze ervaren en geschoolde medewerkers doen dat met de grootste zorg en toewijding voor u. Of het nu gaat om enkelvoudig maatwerk of series van samengestelde eindproducten. Zij pakken elke uitdaging aan.

FULL SERVICE
Jangro Metaal is een allround metaalproducent en toeleverancier van hoogwaardige metaalproducten. U kunt uw gehele metaalproductie bij Jangro onderbrengen. Wij hebben alle technieken onder één dak, waardoor we totaalleverancier zijn van metaalproducten. Met onze uiteenlopende expertise, bieden wij u complete producten vanaf ontwerp tot eindproduct.

Klantgerichtheid, ontwikkeling en innovatie staan centraal binnen ons bedrijf. Wij gaan verder dan enkel staalproductie, we denken oplossingsgericht mee met uw probleem. Door onze rijke geschiedenis, waardoor wij beschikken over jarenlange ervaring en vakkundige kennis, hebben wij voor iedere vraag een oplossing. Zo leveren we altijd een meerwaarde aan het proces en creëren we een win-win situatie. Jangro Metaal ontzorgt, waardoor u zich kunt richten op uw core business.

PROTO BOUW EN ENKELSTUKS
Met een enthousiast team van creatieve productspecialisten, en een breed gevarieerd productieapparaat, creëren wij oplossingen voor uw producten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en duurzaamheid.

In samenwerking met de opdrachtgever vindt de ontwikkeling plaats vanaf een modelschets of technische tekening. Flexibiliteit ten aanzien van de specifieke wensen staat hierin centraal. Met een pragmatische aanpak worden de ideeën en ontwerpen van de opdrachtgever technisch uitontwikkeld waarbij geen enkel detail over het hoofd wordt gezien.

PLAAT EN CONSTRUCTIEWERK
Jangro Metaal beschikt over een uitgebreid machinepark waarmee we zowel plaat, koker en buis kunnen verwerken. Voor verschillende klanten zijn we dan ook een belangrijke leverancier van metalen halffabricaten. Steeds meer OEM fabrikanten profileren zich als kop-staartbedrijf. Ze doen de verkoop, engineering en assemblage geheel zelf, maar besteden de productie van onderdelen liever uit aan derden. Jangro Metaal is hierop volledig ingespeeld en kan OEM fabrikanten flink wat werk uit handen nemen.

Onze producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast produceren we snel en efficiënt, waardoor we de kosten laag kunnen houden Wij garanderen de meest efficiënte productieprocessen door optimaal gebruik te maken van onze vakkundige kennis, techniek, inzet, flexibiliteit en innovatief vermogen.


Contactgegevens
De Haak 16
5555 XK Valkenswaard
T: 040-2014133
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -