< Terug naar alle leden

Opvallers Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Opvallers. Wij geloven dat er geen tweede kans bestaat voor een eerste indruk. Dus zorgen we ervoor dat onze merken opvallen. Maar dat is slechts het begin. Want na impact tijdens dat eerste moment, benutten we de kans om te verbinden. Verbindingen leggen tussen mens en merkverhaal. Op basis van inhoud. Geholpen door de kennis en ervaring die we in het verleden hebben opgebouwd. Kortom, wij weten het contactmoment optimaal en maximaal te benutten.

WAT MAAKT OPVALLERS ONDERSCHEIDEND?
We halen alles uit het contactmoment. Vanaf de eerste kennismaking leggen we de verbinding. En vervolgens creëren we verdieping in de relatie. Om met die kennis merken verder te helpen. Keer op keer weer.

ONE STOP SHOP
Van creatie en productie naar logistiek en executie, we hebben alles in huis om jouw merk op de meest uiteenlopende locaties tot leven te brengen. En voor langlopende campagnes hebben we meer dan genoeg inpandige opslag.

SLAGKRACHT
We zijn buitengewoon slagvaardig en hebben ervaring met de meest uiteenlopende merken, in de meest exotische branches. En met een schaalbaarheid tot 750 man is voor ons geen enkele opdracht te groot.

ERVAREN ‘BUITENSPELERS’
Van winkelstraat tot evenement en van beursvloer naar winkelvloer, noem een plek in het land en Opvallers is er geweest. We kennen het spelletje als geen ander, en weten blind de weg in het veld. We noemen het ook wel ons speelveld

GRENZELOZE AMBITIE
We zijn niet te stoppen. Ons verlangen om te winnen is tomeloos. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten. Met onze klanten. Met elkaar. Want fieldmarketing is een teamsport. En samen gaan we voor goud!

ADVERTISING
Trots op ons werk en onze opdrachtgevers.

Natuurlijk zijn we trots op het werk dat we hier tonen. Het geeft een beeld van ons anders denken door de jaren heen. Van het verlaten van platgetreden paden. Het vinden van nieuwe wegen. En vooral: verder willen denken. Daarbij staat het originele idee altijd centraal. Altijd gebaseerd op ons motto: Keep it simple and stupid.
Maar we realiseren ons goed dat ons werk mede tot stand kwam door het lef en de overtuiging van onze opdrachtgevers. Zij moeten er immers rotsvast in geloven. En de mogelijkheden beschikbaar stellen om concepten daadwerkelijk uit te voeren. We zijn daarom zeker ook trots op hen.

FIELD MARKETING
Opvallers = field marketing. We ademen het. Het stroomt door onze aderen. Al tientallen jaren laten wij merken scoren op het moment waarop het allemaal gebeurt. Op de plek waar het gebeurt. Namelijk de winkelvloer. Als geen ander weten wij sales, traffic en trial te genereren voor de merken waarvoor we werken. Of beter gezegd, voor de merken die we versterken.

Field marketing is één van de meest effectieve vormen van merkactivatie. Een field marketing campagne levert namelijk direct resultaat op. En dat is natuurlijk toch waar het om draait. Wij versterken merken met field marketing vanaf de tekentafel. We denken met je mee over de juiste strategie. Over de beste aanpak om je doelstelling te realiseren. Van creatie tot realisatie, en alles wat daartussen zit.

Wat daarvoor nodig is, is iedere keer anders. De ene keer volstaat een enthousiast promotieteam dat flyers uitdeelt. Een andere keer voeren we een uitgekiende sampling campagne uit met meerdere touchpoints die elkaar maximaal versterken. Het doel heiligt de middelen. Hoe kunnen we jouw merk versterken? We gaan graag het gesprek met je aan!

FIELD SALES
Bij Field Sales draait alles om mensen. Kwaliteit, kunde, kennis en vertrouwen zijn daarin key. Ons grootste USP is dat er heel veel mensen doorstromen vanuit onze eigen Opvallers promotor poule van ruim 500 mensen. Deze commerciële aanpakkers kennen de markt en het Retail landschap op hun duimpje.

Field Sales medewerkers worden bij aanvang inhouse bij ons getraind op productkennis én salesvaardigheden. Om het kennisniveau vervolgens op peil te houden organiseren wij gedurende het jaar geregeld online en fysieke trainingen voor alle medewerkers.

We zijn de matchmaker tussen organisaties en (de nieuwe generatie) commerciële talenten. Doordat deze young professionals relevante werkervaring opdoen in een speelveld van landelijke A-merken, creëren we een geweldige springplank voor een glansrijke carrière. En jou bieden we natuurlijk de kans om te vissen in deze kweekvijver barstensvol commercieel talent.

Met Field sales ondersteunen we zowel in flexibele inzetten als in langlopende projecten. Samen creëren we het juiste plan en gaan we voor een op maat gemaakte samenwerking. Hierbij nemen wij het hele traject uit handen. Van werving, selectie, training en executie, tot aansturing en rapportage.

FIELD INSIGHTS
Opvallers wordt gedreven door data. Om te verbinden en te verdiepen halen we veel informatie uit het veld. Want meten is weten. Door deze informatie te koppelen aan externe databronnen, vertalen we data naar waardevolle inzichten voor het merk. En van daaruit ondernemen we de benodigde actie voor het beste resultaat!


Contactgegevens
Fuutlaan 12
5613 AB Eindhoven
T: 040-7820011
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: -
Jaaromzet: -