< Terug naar alle leden

Profielfilm Branche: Marketing & communicatie, Bedrijfsfilms

Bedrijfsomschrijving

Zo vertellen we jouw verhaal
Een spraakmakende video, een boeiende podcast of een interactieve livestream. Profielfilm vertaalt jouw verhaal naar multi-inzetbare middelen. Voor vertoning op het kleine scherm of het grote doek. Om naar te luisteren of om live aan deel te nemen.

Al sinds 2012 brengt Profielfilm verhalen in beeld van ondernemers, gemeenten en maatschappelijke instellingen.
Geven we op een creatieve wijze invulling aan wat zij willen vertellen.

Waarom jouw verhaal vertellen met een podcast?
Podcast maakt het mogelijk om informatie snel tot je te nemen wanneer jij dat wilt; onderweg, op het werk of voor het slapengaan. Dat maakt dit snelgroeiende medium ook zo interessant.

Het is dan ook niet gek dat bedrijven steeds vaker 'iets' met podcast willen. De uitdaging zit 'm in de vertaling naar een podcast die voor jou werkt. Een format dat bij jou en je doelgroep past. Daar gaat Profielfilm samen met jou mee aan de slag.

Wij verzorgen ook de technische realisatie; opnames, montage, voice-over, apparatuur en bijpassende muziek. En natuurlijk zorgen we ervoor dat je podcast te beluisteren is via de meest bekende platfora: Spotify, Apple en Google.

Waarom jouw verhaal vertellen met video?
Een video trekt onmiddellijk de aandacht. Het bekijken van video's is een makkelijke en gangbare manier om informatie tot je te nemen. Het is niet voor niets dat er op (social) mediakanalen meer ruimte is voor video. Videomarketing zit in de lift.

Video's zijn flexibel inzetbaar en geschikt voor uiteenlopende doelen. Denk aan werving & selectie, bedrijfspresentatie en aftermovies van events. Van wervende, korte video's en e-learning tot mini documentaires.

Een goede video weet je doelgroep vast te houden en te overtuigen. Profielfilm brengt jou en je organisatie in beeld op een manier die bij je past. Én bij je doel en doelgroep.
Jouw verhaal vertellen we samen.

Waarom jouw verhaal vertellen via livestream?
Live in gesprek gaan met jouw publiek? Dan biedt livestream een uitkomst. Je leert je je doelgroep en hun wensen snel beter kennen. Waardevolle informatie waar je meteen je voordeel mee doet; voor je volgende livestream én om je product/dienstverlening te optimaliseren.

Livestream stelt je in de gelegenheid om je doelgroep vaker en op een laagdrempelige manier live te woord te staan. Bij terugkerende inzet bouw je een band op met je doelgroep.

Profielfilm begeleidt je vanaf de basis van een livestream(serie). Wij zorgen ervoor dat jouw livestream vlekkeloos verloopt. Zowel op locatie als in ons eigen decor.


Contactgegevens
Margrietstraat 10 A
5141 GM Waalwijk
T: 0416-534919
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2012
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -