< Terug naar alle leden

Ons Brabant Fietst Branche: Non-profit, Overig non-profit

Bedrijfsomschrijving

Jouw vertrekpunt voor fietsstimulering in Brabant

Ons Brabant Fietst is hét platform voor fietsen in Brabant: samen werken aan een bereikbaar, aantrekkelijk, gezond en duurzaam Brabant.

We zijn een niet-commerciële projectorganisatie onder de vleugels van VisitBrabant. Onze opdrachtgevers zijn de provincie Noord-Brabant en de vijf grote Brabantse steden. We werken samen met Breda University of Applied Sciences (BUas), Routebureau Brabant, Brabant Mobiliteitsnetwerk en diverse Brabantse gemeenten.

Ons doel is scherp: meer Brabanders op de fiets. Hierbij hebben we een focus op de forens waarbij we de recreatieve fietser niet vergeten.


Of je nu overweegt om te gaan fietsen, een zetje in je rug nodig hebt of een snelle fietsroute naar je werk zoekt, we zijn er voor je. Stop met in de file staan en word deel van de Brabantse fietscommunity. Fietsen maakt het leven echt leuker!

Fietsstimulering voor werkgevers
Ben je werkgever en wil je jouw werknemers stimuleren meer te gaan fietsen, dan helpen we je graag. Op het werkgeversgedeelte bieden we overzicht in fietsstimuleringsmaatregelen, informatie over het Brabantse snelfietsroutenetwerk, inspirerende voorbeelden en tips uit de praktijk.


Samenwerking Brabantse fietspartners
Ons Brabant Fietst is onderdeel van de samenwerking tussen Brabantse fietspartners zoals Provincie Noord-Brabant, Breda University of Applied Sciences (BUas), Routebureau Brabant, waarvan de coördinatie ligt bij VisitBrabant, Fietsersbond, Wielersportbond NTFU en diverse gemeenten. Via het platform werken Brabantse fietspartners samen aan een bereikbaar en aantrekkelijk Brabant, voor zoveel mogelijk fietsers.

Kennismaken?
Wil je aan de slag met fietsstimulering in Brabant? Organiseer een evenement op het gebied van fietsen? Moet de Brabantse fietswereld echt weet hebben van jouw dienst of product? Vertel onze community erover in een bijdrage op deze website. Of neem contact met ons op, we maken graag kennis!
Info@onsbrabantfietst.nl


Contactgegevens
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk
T: 0800-6688666
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -