< Terug naar alle leden

Buro Barabas Branche: Lifestyle en retail, Audio- en video

Bedrijfsomschrijving

EEN ANIMATIE LATEN MAKEN MET ÉCHTE IMPACT?
Ben je op zoek naar een animatie die echt voor impact zorgt? Buro Barabas zorgt voor avontuurlijke visuele content met oog voor detail. Onze motion graphics worden altijd op maat gemaakt waardoor ze precies op jouw boodschap en communicatievraag zijn afgestemd. We slaan graag de handen ineen met bedrijven die toekomstgericht en duurzaam werken en hebben ook veel affiniteit met sociaal-maatschappelijke thema’s. Ons multidisciplinair team houdt de lijntjes kort en schakelt snel.

UITLEGANIMATIE
Barabas brouwt graag uitleganimaties. Wanneer je een complex onderwerp uit wilt leggen is een uitleganimatie hét ultieme middel. Wij distilleren uit al jouw input een strak verhaal dat in één minuut uit te leggen is. Zo houden we de aandacht van de kijker sowieso vast.

WAAROM EEN UITLEGANIMATIE VAN BARABAS?
– Barabas brouwt altijd een unieke animatie in zijn lab, geheel op maat.
– Met unieke Barabas designs, aansluitend op wensen en huisstijl.
– Betrekt zijn lab professionals: copywriters, illustratoren, animators, voice actors en sound designers.
– Distilleert van jouw boodschap in 4 tot 6 weken een uitleganimatie, maar spoedklussen zijn ook mogelijk.
– En mixt in een handomdraai social short versies getuned op jouw voorkeursmedium.

SOCIAL SHORTS
SOCIAL MEDIA = LIFE
We kunnen social media niet meer wegdenken in zowel de privé- als de bedrijfssfeer. Omdat we overstelpt worden met informatie moet je super doelgericht communiceren. Snel, duidelijk, vet en goed. En dat is wat Barabas doet met zijn social shorts; korte animatiesnippets maken die lekker snackable en ook nog eens snel te ontwikkelen zijn.

MARKETING CAMPAGNES
Vaak worden social shorts ingezet als onderdeel van een marketing campagne, waarmee je door middel van een korte teasende animatie op social media doorverwijst naar je landingspagina. We gaan hier graag toffe co-creaties met marketingbureaus aan, mocht daar behoefte aan zijn.

BARABAS GAAT LOS
Liever all things barabas? Laat de professor helemaal los gaan en hij ontwikkelt met al zijn expertise en creativiteit een mini-campagne voor je. We maken dan niet alleen een serie animaties met hierin een consistente stijl maar ook een communicatieplan om de social shorts op de best mogelijke manier in te zetten. Hierbij stellen we in overleg een doel voor je op en kijken na afloop wat de resultaten zijn. Zo zorgen we voor optimaal resultaat.

LOGO ANIMATIE
Wil jij een logo animatie laten maken? Er zijn meerdere voordelen van een logo animatie. Om te beginnen is het gewoon cool. Maar omdat je logo een onderdeel is van je identiteit, kan het ook nog eens je imago versterken.

Logo animaties dragen bij aan de storytelling
We brengen jouw logo niet zomaar in beweging, maar kijken ook wat past binnen de storytelling van jouw bedrijf. Een logo animatie kan op meerdere manieren worden ingezet, als intro bumper voor een vlog of promovideo, maar ook als los element. Tot slot zijn er gemakkelijk varianten op te maken. Denk aan je logo animatie in diapositief of met een transparante achtergrond zodat je hem over je videolaag heen kunt plaatsen.

We kunnen een totaalpakket (inclusief varianten en verschillende bestandstypes) vaak al binnen een week leveren. Ook geven we altijd advies over het inzetten van de verschillende logo animaties. Dit advies is altijd gratis. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte op voor het laten maken van een logo animatie of neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

WEB ANIMATIE
Web animaties tillen jouw website naar the next level. Want met motion graphics maak je je websites altijd beter, je moet alleen weten met welk doel je ze inzet. Barabas legt het je graag uit.

INFOGRAPHICS
Wanneer je een web animatie als infographic inzet kun je daarmee de kijker informeren en data inzichtelijk maken. Het geeft één bewegend overzicht, waardoor het het beste werkt bij onderwerpen die veel informatie en/of data bevatten. Met een bewegende infographic geef je de kijker oneindig de tijd om te kijken en zich in te lezen, hetgeen wat ze zien te begrijpen en tot zich te nemen. En het is natuurlijk ook nog eens tof om naar te kijken.

MOTION GRAPHICS
Motion Graphics zijn bewegende illustraties, dat is wat animaties feitelijk zijn. Op je websites brengen ze leven in de brouwerij. Ze vestigen de aandacht op een onderwerp, werken als aanvulling op de copy en vertellen op één plek een kort verhaal. Wat wil je nog meer?

NAVIGERENDE FUNCTIE
Web animaties kun je ook ter navigatie inzetten, zo leid je de kijker op een speelse manier door jouw website heen en prikkel je ze verder te scrollen.


Contactgegevens
Veemarktkade 8
5222 AE 's-Hertogenbosch
T: 073-7303300
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -