< Terug naar alle leden

GELAN Detectiesystemen Branche: Bedrijfshuisvesting, Overig bedrijfshuisvesting

Bedrijfsomschrijving

Hét kennisbolwerk op het gebied van alle draagbare metaaldetectietechnologieën en -systemen
GELAN ondersteunt u bij de keuze in het ruime aanbod van detectiesystemen, voorziet u van een degelijk en betrouwbaar advies over het gebruik van detectiesystemen én kan u de detectiesystemen leveren. U kunt detectiesystemen inzetten voor:

- de beveiliging van bedrijven, warehouses, evenementen, voertuigen en overheidsinstanties;
- het opsporen van (ondergrondse) kabels en pijpen;
- het opsporen van metalen;
- bodemonderzoek;
- hobbymatige metaaldetectie.

GELAN Detectiesystemen is specialist in apparatuur voor het detecteren van ondergrondse pijp- en kabelsystemen voor de marktsector Infrastructurele Werken. Daarnaast levert GELAN een breed scala aan detectiepoorten, visitatiedetectors en inspectiespiegels voor de beveiliging van gebouwen, warehouses en voertuigen. Voor bodemonderzoek levert GELAN Detectiesystemen magnetometers, hoogwaardige metaaldetectors en meetsystemen voor voertuigen. Tevens is GELAN Detectiesystemen de Quality Brand voor de metaaldetectie-hobbyist, die hoge eisen stelt aan zowel de kwaliteit van zijn apparatuur alsook aan de service- en garantieperformance van de leverancier.


OVER GELAN
GELAN is sinds 1978 actief op het gebied van (draagbare) detectietechnologieën, beveiligingssystemen en metaaldetectiesystemen. Het team van GELAN is gespecialiseerd in:

- apparatuur voor het detecteren van ondergrondse pijp- en kabelsystemen voor de marktsector Infrastructurele Werken;
- detectiepoorten, visitatiedetectors en inspectiespiegels voor de beveiliging van gebouwen, warehouses en voertuigen; magnetometers voor bodemonderzoek, hoogwaardige metaaldetectors en meetsystemen voor voertuigen;
- hobbymatige metaaldetectoren.
GELAN, dat is perfectie in detectie!

INDUSTRIËLE DETECTIESYSTEMEN
GELAN Detectiesystemen is sinds haar oprichting in 1978 gespecialiseerd in geavanceerde draagbare detectie-apparatuur voor het opsporen van (ondergrondse) kabels en leidingen.

WILT U KABELS DETECTEREN?
Zowel voor bodemonderzoek, het opsporen van onder meer kabels, leidingen, putdeksels, afsluiters, explosieven en metalen in hout, als het ondergronds markeren van terreinen, kavels en ondergronds liggende objecten, bent u bij ons aan het juiste adres.

DETECTIEAPPARATUUR VOOR BEVEILIGING
Metaaldetectiepoorten, visitatiedetectors, inspectiespiegels, bombriefdetectors, stethoscopen… u bent aan het juiste adres! GELAN Detectiesystemen B.V. is sinds 1978 gespecialiseerd in geavanceerde detectieapparatuur voor de beveiliging.

GELAN Detectiesystemen is officieel importeur van Garrett Security, bekend van de Olympische Spelen waar zij zich ‘official supplier’ mogen noemen. Tevens zijn wij officieel importeur van Ebinger detectieapparatuur, bekend van onder andere visitatiedetectors ten behoeve van gevangenissen, penitiaire inrichtingen en luchthavens.

Tot onze referenties behoren onder andere penitiaire inrichtingen, arrestantencomplexen, gevangenissen, Novadic Kentron, Centra voor Alcohol en Drugs, ambassades, ministeries, technische recherche en de horeca.

Onze detectiepoorten worden tevens steeds meer toegepast voor beveiliging tegen diefstal door eigen personeel in werkplaatsen, assemblagehallen en warehouses. Ook op evenementen en festivals worden detectiepoorten ingezet.

VRIJE TIJD
Gelan Detectiesystemen is sinds haar oprichting in 1978 gespecialiseerd in metaaldetectors. Als importeur van Fisher en C.Scope detectors hebben wij een uitgebreid assortiment land- en onderwater detectors.


Contactgegevens
Kievitsven 30
5249 JJ Rosmalen
T: 073-8905020
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1978
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -