< Terug naar alle leden

Annerson Branche: Bedrijfshuisvesting, Klimaattechniek

Bedrijfsomschrijving

Annerson is een jong ambitieus bedrijf dat wil bijdragen aan een beter klimaat, binnen en buiten. Onze oplossingen helpen bedrijven thermisch comfort te genereren, de luchtkwaliteit te verbeteren en energie te besparen. Wij zijn gespecialiseerd in HVLS ventilatoren, maar bieden daarnaast ook destratificatoren aan om de warme lucht naar beneden te drukken en luchtbarrières voor een effectieve afdichting van deuropeningen. Al onze producten zijn met zorg geselecteerd en duurzaamheid in gedachten. Bij Annerson kunt u vertrouwen op een deskundig advies, een zorgeloze installatie en producten van bewezen kwaliteit.

Specialist HVLS ventilatoren
Hoog-Volume Lage-Snelheid ventilatoren zijn industriële plafondventilatoren met diameters van 2,5 tot 7,3 meter. Door hun grootte en lage snelheid zijn ze in staat om in grote gebouwen grote hoeveelheden lucht rustig in beweging te brengen. Met HVLS ventilatoren kunt u efficiënter lucht circuleren en HVAC systemen effectiever laten werken. In de zomer worden ze gebruikt om te koelen en in de winter kunt u warmte terug winnen waardoor u energie en geld bespaart. De ventilatoren zijn uiterst stil, verbruiken zeer weinig en vereisen geen onderhoud.

Betaalbare klimaatbeheersing
Het klimaat warmt op en energie wordt als maar duurder. De behoefte naar een duurzame en kosteneffectieve manier van koelen en verwarmen neemt toe. Met HVLS ventilatoren kunt u 30% of meer besparen op uw energierekening. Ook zorgen ze voor meer thermisch comfort en een betere luchtkwaliteit. Nare geuren verdwijnen. Werknemers blijven gezond, comfortabel en productiever. Condens en vocht krijgt geen kans, waardoor de werkomgeving veilig blijft en de productkwaliteit niet in gevaar komt. De terugverdientijd is verrassend kort.

Wat maakt ons bijzonder

- Kennis & Ervaring
Deskundige begeleiding vanaf de planning tot en met de uitvoering. Met meer dan 10 jaar kennis en ervaring is Annerson oprecht een HVLS specialist te noemen.

- Gerenommeerd Merk
Hunter® is opgericht in 1886 en uitvinder van de plafondventilator. Het merk staat bekend om de beste garantie, de bewezen kwaliteit en korte levertijden.

- Meest complete assortiment
Meest complete assortiment HVLS ventilatoren en intelligente besturingssystemen voor maximale prestaties en minimale kosten. Voor iedere toepassing een oplossing.

- Meeste Energiebesparing
Het beste rendement met de meest efficiënte HVLS ventilatoren in de markt. Met minder gewicht en vermogen, hogere prestaties en een lager verbruik.

- Duurzame Inzetbaarheid
Onze HVLS ventilatoren zijn gemaakt om lang mee te gaan met weinig tot geen onderhoud. Wij garanderen een zorgeloos gebruik en lange levensduur.

- Beste Garantie
Wij zijn de enige leverancier van HVLS ventilatoren die levenslange garantie biedt, ondersteund door het enige bedrijf ter wereld met meer dan 135 jaar ervaring in ventilatoren.


Contactgegevens
Nieuwe Atelierstraat 13
5056 DZ Berkel-Enschot
T: 013-5339484
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -