< Terug naar alle leden

Fontys Marketing en Communicatie Branche: Non-profit, Onderwijs

Bedrijfsomschrijving

Bij Fontys Marketing en Communicatie in Tilburg ademt alles marketing en communicatie. En daar zijn wij eigenlijk heel trots op. Wij zijn dé plek waar 1.500 jonge, nieuwsgierige en bevlogen studenten zichzelf ontwikkelen tot specialist in het vakgebied.

Onze toekomstige professionals zetten marketing en communicatie in om echt iets teweeg te brengen in een continu veranderende samenleving. Ze creëren waarde voor merken en organisaties.

Wij bieden twee brede praktijkgerichte opleidingen: Communicatie en Commerciële Economie. En twee specialistische opleidingen voor de sportbusiness: SPECO Sportcommunicatie en SPECO Sportmarketing. Topsporters die SPECO Sportmarketing willen studeren, krijgen extra studiefaciliteiten via onze Johan Cruyff Academy.

Onderwijs en onderzoek doen we samen met een inspirerend netwerk van partners binnen en buiten Fontys vanuit het hart van Brabant voor zowel de regio Tilburg als landelijk en in de volle breedte van de sportwereld.

Samen creëren we een sfeer gericht op creativiteit en innovatie, waar ruimte is voor experimenten en fouten maken mag én waar mensen zich thuisvoelen.

Altijd met één gedeelde noemer. Marketing & Communicatie.


Contactgegevens
Professor Goosenslaan 1
5022 DM Tilburg
T: 088-5074288
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1991
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -