< Terug naar alle leden

STONE Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

DISCIPLINES
STONE bemiddelt en adviseert in de disciplines Finance & BI, HR, IT & Agile, Public en Technology. De dienstverlening varieert van het bemiddelen van een zelfstandig Interim Manager of Professional tot Consultancy en het inrichten van complete projecten binnen deze disciplines.

ONZE KERNWAARDEN
Samenwerken met STONE is nooit vrijblijvend wat ons betreft. De opdracht, de relatie met alle betrokkenen en het resultaat staan centraal. Wij doen het Samen, Toegankelijk, Ondernemend, Nuchter en Eigen. In alle opzichten: persoonlijk en zakelijk.

Wij zijn STONE. Professioneel betrokken

WIJ MAKEN VRIENDEN
STONE is niet zomaar een bedrijf. Als organisatie die letterlijk uit vriendschap is geboren doen wij het net even anders. Net iets persoonlijker ook al zijn wij inmiddels een grote speler in de markten waarin wij actief zijn.

Het begint altijd bij onze interesse en het respect voor de ander. Voor onze opdrachtgevers, kandidaten, partners en natuurlijk ook elkaar. Wij hoeven daar niet over na te denken, het zit in ons DNA. Professioneel en toch ook uitgesproken betrokken, fris en optimistisch.

AMBITIE
Onze doelstelling voor de komende jaren is duidelijk. Doorgroeien van 250 projecten in 2021 naar 500 projecten eind 2024, zonder onszelf kwijt te raken. Groot genoeg om echte impact te hebben. Klein genoeg om alle betrokkenen nog persoonlijk te kennen. Op die manier kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal, met zelfstandige interim managers en eigen professionals/consultants van dienst zijn.

ONZE KERNWAARDEN
- SAMEN wij helpen elkaar
- TOEGANKELIJK wij willen jou kennen
- ONDERNEMEND wij zetten die extra stap
- NUCHTER wij blijven onszelf
- EIGEN wij maken het verschil

MEER DAN WERK
STONE is in veel opzichten meer dan werk. Dat komt tot uiting in hoe wij omgaan met iedereen die bij onze organisatie betrokken is maar ook in de manier waarop wij onderdeel willen uitmaken van de samenleving en daar ook verantwoordelijkheid nemen.

Dat doen wij door hele praktische zaken gewoon te doen en er niet over te blijven praten. Ons eigen “House of STONE” is volledig geëlektrificeerd met windenergie van de Noordzee en het gas is er helemaal uit. Iedereen met een bedrijfsauto rijdt elektrisch. Het ziet er niet alleen prachtig uit maar het is toch vooral ook een bewuste keuze om ook hierin het goede voorbeeld te geven.


Contactgegevens
De Waal 21
5684 PH Best
T: 085-2736427
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -