< Terug naar alle leden

Daily Clean Services Branche: Facilitaire dienstverlening, Schoonmaakbedrijf

Bedrijfsomschrijving

Schoonmaakdiensten
Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Tilburg en omgeving? Dan bent u bij Daily Clean Services B.V. op het juiste adres. Uw kantoor is het visitekaartje voor klanten en bezoekers. Met Daily Clean Services B.V. als samenwerkende partner helpen wij u graag bij het schoonhouden van uw kantoor. Door jarenlange ervaring en deskundig personeel zijn wij instaat u met vrijwel met alle schoonmaakwerkzaamheden te adviseren en te ondersteunen. Een fris en goed onderhouden kantoor verwijst naar een kantooromgeving die schoon en georganiseerd is, waarbij regelmatig schoonmaak- en onderhoudsactiviteiten worden uitgevoerd om de ruimte er fris en fris uit te laten zien. Dit kunnen taken zijn zoals afstoffen, stofzuigen, oppervlakken ontsmetten en papierwerk en andere items organiseren om de ruimte opgeruimd te houden. Een goed onderhouden kantoor kan bijdragen aan een positieve werkomgeving en kan een goede indruk maken op bezoekers en klanten.

Offerte op maat
Wij zijn ons ervan bewust dat elk kantoor eigen behoefte heeft. We maken we voor uw specifieke opdracht een schoonmaakplan op maat. We noteren uw wensen zodat uw kantoor schoongemaakt wordt zoals u dat wenst.
Een duurzame klantrelatie stellen we zeer op prijs. Daarom stellen we een vast team samen die uw kantoorpand komt schoonmaken. Het team is op de hoogte van het schoonmaakplan en zorgt dat deze naar uw wens volbracht wordt. Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd en werken enkel met professioneel materiaal. Wanneer wij uw werkomgeving komen reinigen mag u 100% kwaliteit van ons verwachten, Daily Clean Services garandeert een opvallend schoon resultaat.

Kantoren schoonmaken in Tilburg en omgeving
Voor kantoren schoonmaken in Tilburg en omgeving is Schoonmaakbedrijf Daily Clean Services B.V. wil graag uw partner zijn in de schoonmaak. We werken flexibel maar geeft u de voorkeur aan vaste dagen en tijden is bij ons ook mogelijk. Zo weet u precies wanneer u ons team kunt verwachten. Wij zijn flexibel. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de schoonmaak voor de start van uw werkdag te plannen, zodat u en uw medewerkers geen last ondervinden. Het enige wat u van Daily Clean Services B.V. merkt is de frisse en opgeruimde werkruimte wanneer u uw dag begint.

Een hygiënisch schoon kantoor voor top prestaties
Wij weten hoe belangrijk een schone en nette werkomgeving is. Wanneer u zorgt voor een fris en goed onderhouden kantoor laat u zien dat u de gezondheid van uw medewerkers belangrijk vindt. Een schone werkomgeving draagt bij aan een fijne werksfeer en verhoogt de productiviteit. Om voor u zo goed mogelijk van dienst te zijn wordt in het persoonlijke schoonmaakplan tot in de puntjes beschreven hoe wij deze schone werkomgeving kunnen garanderen.

Wist u dat we naast kantoren schoonmaken ook andere diensten leveren? Daily Clean Services B.V. verzorgt ook diensten zoals glasbewassing de schoonmaak van VvE’s en ook nog veel meer. Onder het kopje diensten op deze website vindt u al onze werkzaamheden die wij uitvoeren. Wilt u gebruik maken van een van onze diensten?

Voor uw schoonmaak werkzaamheden in Tilburg en omgeving bent u bij Daily Clean Services B.V. aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen betreft het schoonmaken van uw kantoor of heeft u vragen over een andere dienst? Wij staan voor u klaar, neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook gelijk een offerte aanvragen. Daily Clean Services B.V. denkt graag met u mee, voor een opvallen schoon resultaat!

De kernwaarden
Naast bekwaamheid in ons vakgebied zijn de volgende kernwaarden elke dag scherp in ons vizier. Daar zijn wij trots op.

Betrouwbaarheid
Betrouwbaarheid is de mate van eerlijkheid en of geloofwaardigheid van een bedrijf, zoekt u een samenwerkende partner voor in de schoonmaak? De deskundigen Daily Clean Services heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn in de diensten die zij aanbieden. Wilt u ook ontzorgd worden? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen deskundigen van Daily Clean Services binnen 24 uur contact met u op.

Zorgzaamheid
Daily Clean Services is zorgzaam voor haar klanten door aandacht, betrekken en behulpzaam te zijn. Ook luister de deskundigen van Daily Clean Services met aandacht naar de wens van de klant en bied passend advies aan. Wilt u ook de zorgzaamheid van Daily Clean Services ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen deskundigen van Daily Clean Services binnen 24 uur contact met u op.

Vriendelijkheid
Klantvriendelijkheid bij Daily Clean Services is van zelfsprekend, we geven een prioriteit aan tevredenheid van onze klanten en aan het verlenen van services en daar naar handelen. Respect en waardering laten we blijken, door een open en eerlijk communicatie. Daily Clean Services maakt heldere en duidelijke afspraken over haar diensten. Wilt u ook de vriendelijkheid ervaren van Daily Clean Services?


Contactgegevens
Lovense Kanaaldijk 90
5015 AK Tilburg
T: 06-57760977
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -