< Terug naar alle leden

CKomma Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

CKomma is het tekstbureau van Cecile Keller. Bij CKomma kun je terecht voor teksten op websites en profielen en in mailings, folders, flyers, brochures, advertenties (print of digitaal), enz.

De teksten worden zoveel mogelijk geschreven vanuit het perspectief van de doelgroep. Het is zaak dat de potentiële klant zich herkent in het probleem dat je oplost. Of de behoefte die je beantwoordt.

Cecile is haar bureau gestart, omdat ze zag dat ondernemers nog veel meer uit hun teksten kunnen halen.

Doelgroep bereiken

Topklanten hebben jullie aanbod nodig. Klein probleempje: zij weten dat nog niet. Of zijn zich er wel van bewust, maar weten nog niet dat jullie organisatie hen verder kan helpen. Hoe maak je hen dat duidelijk?

Marketingcommunicatie
Met sterke marketingteksten word je organisatie beter vindbaar en vergroot je de kans dat de ander een dienst bij jullie afneemt. Op een sleazy manier? Nee hoor. Flashy sales-taal is voor mij ook een no-go. Met elegantie bereik je meer.

Verkoopstrategie
Met een goede aanpak bereik je de juiste mensen en overtuig je hen van de noodzaak van jullie product of dienst. Die aanpak ontwerp je tijdens de verkoopstrategie-dag.

Beursteam-trainingen
Interesse aanwakkeren zonder ‘verkoperig’ te doen. Dat kan prima. Zeker wanneer jullie als bedrijf jullie relevantie voor de doelgroepen goed voor het voetlicht brengen.

Die relevantie overbrengen is m’n dagelijks werk. Dat doe ik, Cecile Keller, voor mijn klanten. Met het schrijven van PR-teksten en ook met het verzorgen van beurstrainingen.

Sales
Sales is de motor achter ieder bedrijf. Wil je die goed op orde hebben, dan kun je kiezen voor hulp bij de verkoopstrategie. Staan jullie binnenkort op een vakbeurs en wil je dat de investering daarin loont? Dan is een beurstraining een goed idee.

Zijn er al veel leads en wil je dat meer offertes eindigen in een opdracht, project of order? De VIP-dag Sneller ja op je offertes is wat je nodig hebt.

Jullie ideale klant aantrekken
Met welke woorden willen jullie dat doen? Met de juiste formulering kun je mensen laten inzien dat ze bij jullie organisatie aan het goede adres zijn.

Je kunt SEO-teksten laten schrijven, maar ook de geschreven content voor flyers, folders en advertenties laten verzorgen. En wat dacht je van teksten op de banners bij jullie stand op de beurs?

In een SEO-strategie mag een blog niet ontbreken. En al zou je het niet voor de vindbaarheid doen, doe het in ieder geval om anderen kennis te laten maken met wat jullie bedrijf in huis heeft. Het op papier zetten lastig? Idee: een tekstschrijver het blog laten schrijven.

Is SEO niet de eerste aangewezen weg naar meer klanten of wil je niet wachten tot je SEO-strategie zijn vruchten begint af te werpen? Je kunt ook op andere manieren de aandacht vestigen op jullie aanbod. Laat bijvoorbeeld een of meerdere persberichten schrijven.

Een sterke marketingcommunicatiestrategie begint met een heldere boodschap. Als je inschat dat de boodschap te vaag of te wollig is, bekijk dan de info over de power message.


Contactgegevens
Het Talud 4
4191 LJ Geldermalsen
T: 06-47119633
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -