< Terug naar alle leden

216 Accountants Breda Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Als innovatief accountantskantoor zet 216 (spreek uit ‘twee-één-zes’) kennis, innovatie en technologie in om ondernemers verder te helpen. We automatiseren daar waar dat kan. Wij zijn ontstaan met het idee dat het belachelijk is dat ondernemers de hoofdprijs moeten betalen voor een overzicht van hun eigen cijfers, dat ook nog eens terugkijkt op het verleden. Wij doen het anders. Wij hebben grip op de cijfers van gisteren en acteren op de kansen van morgen. Want daar valt het te winnen.

- Volledig digitale samenwerking
- Persoonlijke en proactieve aanpak
- Periodieke sparring-partner

ONZE DIENSTEN
Het produceren van een jaarrekening, fiscale aangifte of loonstrook draait om snelheid, nauwkeurigheid en een competitief tarief. Werkzaamheden die voor jou als ondernemer noodzakelijk zijn. Bij 216 kijken we verder. Wij willen naast de standaard werkzaamheden, toegevoegde waarde bieden. Een goede relatie, analyses en proactief advies over zaken waar je als ondernemer echt wakker van ligt. Dat doen we door inzichten op basis van real-time informatie. Inzichten die een voelbare impact kunnen hebben op een bedrijf. Bij 216 zetten wij in op vergaande digitalisering en technologie om ons businessmodel te verbeteren. Dit stelt ons in staat om de standaard werkzaamheden efficiënt uit te voeren waardoor we meer tijd over houden voor jou.

- Betrouwbare cijfers, iedere maand opnieuw
- Persoonlijke, professionele ondersteuning
- Proactief advies om jouw bedrijf te laten groeien

> Boekhouding en Jaarrekening
De boekhouding is het fundament van je bedrijf. Als ondernemer wil je dit goed op orde hebben. Wij begrijpen dat dit veel tijd kost of ingewikkeld kan zijn. Daarvoor zijn wij er. Wij adviseren bij het digitaliseren van je administratieve proces, zorgen dat je administratie altijd up-to-date is en kijken met je vooruit als je daar behoefte aan hebt. Wij kunnen de boekhouding volledig van je overnemen of alleen meekijken als je liever zelf de touwtjes in handen hebt. Door deze werkwijze wordt het samenstellen van de jaarrekening een fluitje van een cent!

> Salarisadministratie en HR
Bij personeel komt veel kijken. Salarisadministratie, arbeidscontracten, fiscale regelingen, subsidies en wet- & regelgeving. En dan moet je ook nog nadenken of je jouw personeelsgegevens verwerkt volgens de AVG. Maar, de hulp is nabij. Wij helpen met je hele personeelsbeleid. Onze salarisadministrateurs en accountants werken naadloos samen om de salarisadministratie te integreren in de financiële administratie. Zo kunnen wij je optimaal adviseren op gebieden die beide domeinen raakt en kun jij je als werkgever richten op daar waar je goed in bent: ondernemen.

> Belastingadvies
Voldoe aan alle wet- en regelgeving en blijf up-to-date met de fiscale diensten van 216. We zullen jouw aangiften btw, vpb en inkomstenbelastingen voorbereiden en indienen. Wij optimaliseren jouw belastingpositie en houden deze transparant, om onverwachte verrassingen te voorkomen. 216 biedt jouw een toegewijde fiscaal adviseur met jarenlange ervaring die al jouw vragen kan beantwoorden. Je krijgt de informatie die je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Allemaal omdat we de performance van jouw onderneming door het jaar heen kunnen monitoren. Onze fiscalisten en accountants werken naadloos samen achter de schermen om al jouw aangiften te optimaliseren en op tijd af te ronden, zodat jij je met een gerust hart kunt richten op het laten groeien van jouw bedrijf.

> Financiële planning
Wij helpen met al je persoonlijke en zakelijke doelen, ambities en vraagstukken. Zo realiseren wij samen jouw toekomstplannen. Zowel voor je onderneming als voor jou privé. Met een doordacht financieel plan vinden wij de ideale balans tussen het opbouwen en laten groeien van je bedrijf en de investering van je kapitaal.

> Buitenlandse fiscale en juridische mogelijkheden
Reach for the stars, so you will end up on the moon? Wij gaan je helpen om stappen te nemen in het buitenland en van jouw avontuur een succes te maken. Om gebruik te kunnen maken van de mogelijke buitenlandse fiscale en juridische mogelijkheden ondersteunen we jou ter plaatse, adviseren we over de juiste onderlinge prijsstelling en brengen je waar nodig in contact met onze buitenlandse collega’s. We helpen je bij het benutten van voordelige fiscale faciliteiten zoals de Nederlandse innovatiebox, maar ook met de oprichting van de juiste buitenlandse rechtsentiteit.


Contactgegevens
Heerbaan 248 A
4817 NL Breda
T: 088-9955258
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 7
Jaaromzet: > €5.000.000