< Terug naar alle leden

Van der Krabben Bedrijfsmakelaars Branche: Bedrijfshuisvesting, Makelaardij

Bedrijfsomschrijving

SAMEN VINDEN WE JOUW ZAKELIJK THUIS
Of we zorgen dat jouw pand dat wordt voor een ander

Een makelaarskantoor met een aparte afdeling voor bedrijfsonroerendgoed: in onze ogen onmisbaar voor focus, maar gebruikelijk is het zeker niet.

Of je nou zoekt naar een zakelijk onderkomen voor jezelf of ervoor wil zorgen dat jouw bedrijfsonroerendgoed zo’n thuis wordt voor een ander: je krijgt van ons de tijd en aandacht die dat verdient. Én natuurlijk alle benodigde kennis en expertise. Van (ver)kopen en (ver)huren tot en met taxaties en financieringen: we geven altijd vol gas, in een regio die we kennen als onze broekzak.

Mensen brengen veel tijd door op hun werk. Dan is het wel zo plezierig als ze zich daar volledig thuis voelen. Bedrijfsonroerendgoed gaat bij ons daarom veel verder dan vierkante meters en parkeerplaatsen. Wij zien het als een plek waar iedereen zich op zijn gemak moet kunnen voelen en optimaal kan werken.

ONZE DIENSTEN
DÉ BEDRIJFSMAKELAAR VOOR BEDRIJFSPANDEN, KANTOORRUIMTES EN WINKELRUIMTES IN REGIO OSS EN UDEN
De markt met bedrijfspanden is er een waarin we je optimaal van dienst kunnen zijn. We zijn bekend in de regio, of het nu gaat om kantoren, bedrijfsobjecten, showrooms, productie- en opslaghallen, overheids- of zorggebouwen. Wij kennen de bedrijfsmarkt als geen ander en weten wij binnen onze regio Oss – Uden elk bedrijfspand haarfijn te definiëren en te waarderen. Zo krijgt jouw organisatie ook écht de plek die het verdient.

BEDRIJFSRUIMTE KOPEN
Natuurlijk: wie een bedrijfspand wil kopen, heeft een wensenlijstje met harde eisen. Het aantal vierkante meters bijvoorbeeld. Of de hoeveelheid parkeerplaatsen. Maar net zo belangrijk zijn de ‘zachte’ voorwaarden. Onze afdeling bedrijfsonroerendgoed focust op allebei.

Past een pand bij uw bedrijf en de medewerkers die er straks werken? Heeft het de uitstraling en sfeer die u zoekt? En is de bereikbaarheid goed? Samen vinden we het bedrijfspand dat voldoet aan uw harde én zachte eisen. Dankzij ons grote netwerk lukt dat vaak al voordat een pand op de markt verschijnt. Het loont dus de moeite om uw wensenlijstje zo snel mogelijk met ons te delen.

BEDRIJFSRUIMTE HUREN
Voor veel ondernemers is een bedrijfsruimte kopen geen optie. Huren is dan de beste oplossing. Omdat we over het grootste netwerk in de regio beschikken, kunnen we u daarbij snel en efficiënt helpen. Want vaak weten we na één gesprek al welke mogelijkheden er voor u zijn in de regio Oss of de regio Uden.

Als geen ander weten we waar u op moet letten bij het vinden van een nieuw zakelijk thuis. Biedt een pand of kantoor bijvoorbeeld voldoende kansen om er echt úw ideale werkomgeving van te maken? Of heeft een eigenaar mogelijke plannen waar u zeker van moet weten? Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

BEDRIJFSRUIMTE VERKOPEN
Wilt u uw bedrijfspand of kantoor verkopen? Dan is er niets fijner dan alles uit handen te kunnen geven. En dan bij voorkeur aan een makelaar die thuis is in de regio en bovendien over een groot netwerk van potentiële kopers beschikt.

Terwijl u focust op ondernemen, gaan wij op zoek naar de beste koper. Daarbij ontzorgen we u op alle vlakken: van de professionele presentatie van uw bedrijfsruimte tot en met alle administratieve handelingen. Zo ondervindt u vanzelf de kracht van een gespecialiseerd team bedrijfsmakelaars.

BEDRIJFSRUIMTE VERHUREN
De persoonlijke band die we met onze klanten hebben is een belangrijke factor van ons succes. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om u goed te leren kennen voordat we u helpen om uw bedrijfsruimte te verhuren.

Om te beginnen geeft dat ons een goede indruk van het type huurder dat u zoekt. Een huurder die we dankzij ons enorme zoekersbestand vaak al in beeld hebben. Maar een informele samenwerking is ook waardevol voor de langere termijn: hoe beter we elkaar kennen, hoe meer we elkaar kunnen versterken.

TAXATIE AANVRAGEN
Ook voor aanverwante zaken kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld met het aanvragen van een taxatie. In totaal telt onze afdeling drie taxateurs.

Hierdoor kunt u altijd op ons rekenen en kunnen we snel schakelen. Binnen een week na een pandopname heeft u al een compleet taxatierapport in huis. Goed om te weten: we zijn aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI). Hierdoor staat de kwaliteit van onze taxaties buiten kijf.

FINANCIERING REGELEN
Bent u van plan om een bedrijfsruimte te kopen? Dan moet u daarvoor wellicht een financiering regelen. Ook hiervoor hebben we alle kennis in huis.

We zien het regelen van een financiering als een logisch verlengstuk van onze dienstverlening. Van veel klanten krijgen we namelijk het vertrouwen om het complete plaatje te verzorgen. En het mooie is: dat kunnen we dus ook.


Contactgegevens
Kruisstraat 21
5341 HA Oss
T: 0412-632928
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1903
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -