< Terug naar alle leden

Flexotels Branche: Bedrijfshuisvesting, Overig bedrijfshuisvesting

Bedrijfsomschrijving

Flexotels – Tijdelijke accommodaties – Sinds 2008

Flexotels is uw toegewijde partner als het aankomt op het huren van tijdelijke accommodaties op evenementen of het huren van accommodaties van elk type. Door ruim 11 jaar ervaring in het veld zien wij onszelf als specialisten in transport, time-management en productie. Met meer dan 50 internationale evenementen en 10.000 tevreden gasten per jaar, weten wij wel van aanpakken.

Comfotels
Verras uw gasten met een unieke glamping ervaring! Onze moderne en kleurrijke Comfotels zijn uitgerust met een douche, toilet en wastafel en van alle comfort voorzien.

Flexotel
De Flexotel, de inklapbare container waar het ‘Flexotel avontuur’ mee begon. Ze zijn volledig gemeubileerd en bieden uw gasten een comfortabel en plezierig verblijf.

Flexotent
Kampeer als een pro! De Flexotent biedt alle comfort die u nodig heeft voor uw gasten. De tenten zijn uitgerust met elektriciteit, licht, opslag en twee heerlijke boxspring bedden.

Waarom Flexotels?
- Ruim 10 jaar internationaal ervaring
- Kant-en-klare aflevering
- Meer dan 400 kamers en 100 tenten op voorraad
- Gecertificeerd en internationaal ervaren personeel
- Kortdurige huur, dus geen hoge investeringskosten

- Flexotels is TNO gecertificeerd
- De units zijn gemeubileerd met twee 1-persoons bedden , twee stoelen, een tafel, opslag voor kleding en stopcontacten
- Elektriciteit en light is beschikbaar in de kamer
- Elke kamer is op een natuurlijke wijze geventileerd
- De wanden zijn geïsoleerd, geluidsverminderend en brandvertragend.

Over ons
Flexotels is een innovatieve producent en verhuurder van tijdelijke accommodaties. Voornamelijk in de festival, sport en zakelijke evenementen sector. Flexotels is opgericht door Hubert von Heijden met als doel om verschillende flexibele verblijfsaccommodaties te ontwikkelen die op iedere gewenste locatie, op elk moment, geplaatst kunnen worden.

Het idee voor de Flexotel is geboren in 2005. Vanuit de gedachte om makkelijk verplaatsbare accommodaties met hoog comfort aan te kunnen gaan bieden. In 2007 werd het eerste prototype gemaakt. Dit had wat meer voeten in de aarde dan in eerste instantie gedacht. In 2008 werd een tweede prototype gemaakt en werd Flexotels officieel opgericht. Het eerste kantoor bevond zich in Eindhoven.

In 2009 werden de eerste Flexotels officieel gelanceerd en zijn we begonnen met 22 kamers. Vanwege de innovativiteit genereerde dit veel free publicity. Met als gevolg aanvragen van over heel de wereld. Dit resulteerde in de eerste evenementen in 2010. Evenementen als Tomorrowland, 24H Le Mans, Lowlands en Zwarte Cross waren de eersten die Glamping, zoals het later zou gaan heten, aanboden aan hun gasten.

Van 2010 tot 2016 groeiden we naar 350 kamers. In 2016 lanceerden we ook een nieuw product. Vanwege de vraag naar meer comfort ontwikkelden we de Comfotel. De eerste inklapbare hotelkamer met toilet en douche.

Tegenwoordig reizen onze Flexotels door heel Europa en verzorgen we jaarlijks een comfortabel bed voor meer dan 10.000 gasten. Van sportevenementen tot festivals of waar dan ook een tijdelijke slaapplaats nodig is. En ondertussen blijven we druk bezig met het innoveren van tijdelijke accommodaties.


Contactgegevens
Zessprong 14
5684 NV Best
T: 0499-378401
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -