< Terug naar alle leden

Ysmart Branche: Bedrijfshuisvesting, Installatietechniek

Bedrijfsomschrijving

De wereld wordt slimmer
Of, nou ja, de apparaten om ons heen. Ysmart verbindt alles binnen gebouwen en woningen. Daar waar wij als mens leven, beleven en werken. Omdat wij connecties maken tussen installaties en hiermee data genereren voor onze klanten, halen we het maximale uit ieder gebouw. Waarom? Omdat je met deze data meer kunt, dan je denkt.

Slimme verlichting en verwarming zijn logisch, maar er kan veel meer. Sterker nog, vaak is er al veel meer te verbinden maar weet de eigenaar of beheerder van een gebouw of woning simpelweg niet hoe. Wij wel. Ons doel? Het welzijn van zowel de mens als de planeet verbeteren door de inzet van kennis en slimme oplossingen.

Wij werken graag samen met

Eindklanten ‍
Jouw doel is om medewerkers de beste werkomgeving te bieden zodat ze optimaal kunnen presteren. Uitdagingen zoals hybride werken, meer flexibiliteit en veiligheid zijn vragen waar je dagelijks over nadenkt, maar niet direct het antwoord op kan geven.

Door inzicht in data krijg je het stuur in handen om de juiste koers te bepalen en daarmee het werkgeluk te verhogen.

Wij staan voor jou klaar om deze weg samen af te leggen, van advies tot realisatie, van inzicht tot actie.

Installateurs ‍
Wij snappen dat jij, als installateur, van praktisch alle markten thuis moet zijn. Als er, zoals nu, in rap tempo nieuwe mogelijkheden bijkomen is dat niet altijd te overzien.

Heb je advies nodig over smart oplossingen voor een project en ben je benieuwd of je er alles uithaalt voor de klant?

Dan staan we voor jou klaar om te helpen en de oplossing te leveren waar je jouw klant gelukkig mee maakt.

Onze beloftes
Verrassend
Wij streven ernaar om altijd een stap extra te zetten om verwachtingen meer dan waar te maken.

Kwaliteit
We koppelen van IT met OT door onze specialistische kennis in te zetten en met topfabrikanten samen te werken.

Zinvol
Onze oplossingen beantwoorden de vraag van de klant of het nu gaat om duurzaamheid, comfort of iets anders.

Over ons
Team ✨ work makes the dream work
Ontmoet de eindbazen
/ William Haverhals
/ Frans Konings
/ Izaäk den Dekker
Even over William
William heeft de bijzondere eigenschap details te zien waar anderen overheen kijken, zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen. Hij is intrinsiek gemotiveerd om altijd de nieuwste technieken te blijven ontdekken en oprecht onder de indruk van alle mogelijkheden die deze bieden. Snelle deals (waar uiteindelijk niemand energie van krijgt) maakt hij niet meer. Werkweken van 80 uur ook niet meer. Als je het namelijk slim aanpakt, dan houd je genoeg tijd over om te leven. Precies daar, waar Ysmart voor staat. Deze doorwinterde ondernemer krijg je niet snel op de kast, maar wel aan jouw kant als je een connectiviteits-vraagstuk hebt. O ja, ooit boven op de Matterhorn gestaan en gedacht: wat zou er onder de motorkap van dit majestueuze bouwwerk zitten? William wel, en zijn handen gaan ervan jeuken. Op de best mogelijke manier. Dus, ken je de eigenaar? Bel William dan even. Hij komt met alle liefde een kijkje nemen.

En nog meer over Frans
Frans wandelt nooit onopgemerkt een kamer binnen. Niet dat hij zo ontzettend aanwezig is maar omdat hij altijd benieuwd is naar zijn omgeving. Wat valt er te leren, wat is er te zien? Met deze instelling tackelt hij iedere uitdaging. En er is geen uitdaging belangrijker en groter dan de noodzakelijke verduurzaming van onze planneet. Met Ysmart weet hij zeker dat er een bijdrage geleverd kan worden aan een betere, mooiere en meer comfortabele wereld. Klaar kunnen staan, voor iedere klant, van begin tot eind is waar Frans warm voor loopt. Waar hij wakker van ligt? Het spontaan bedenken van oplossingen voor vraagstukken die hij overdag niet opgelost kreeg. Ook leuk; Frans spaart mooie momenten. Zowel zakelijk als privé. Daag hem dus niet uit om met je uit een vliegtuig te springen na een uitzonderlijk zeven-gangen-diner. Je doet hem er namelijk vooral een plezier mee en voor je het weet sta je ineens op 3500 meter hoogte met een parachute op je rug, je af te vragen waarom Frans met een glimlach de Go-Pro op z’n hoofd klikt.

En als laatste nog over Izaäk
Izaäk denkt meestal goed na over wat hij publiceert, zo ook over dit tekstje.


Contactgegevens
Loeffstraat 34
5142ER Waalwijk
T: 0416441111
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €500.000 - €1.000.000