< Terug naar alle leden

Ysmart Branche: Bedrijfshuisvesting, Installatietechniek

Bedrijfsomschrijving

De slimme verbinder voor Smart buildings
Ysmart is de master system integrator voor slimme gebouwoplossingen. Wij verbinden technologie om gebouwen naar een hoger niveau te tillen. Met Ysmart wordt elk gebouw slimmer, efficiënter en comfortabeler.

De wereld wordt slimmer

Of, nou ja, de apparaten om ons heen. Ysmart verbindt alles binnen gebouwen en woningen. Daar waar wij als mens leven, beleven en werken. Omdat wij connecties maken tussen installaties en hiermee data genereren voor onze klanten, halen we het maximale uit ieder gebouw. Waarom? Omdat je met deze data meer kunt, dan je denkt.

Slimme verlichting en verwarming zijn logisch, maar er kan veel meer. Sterker nog, vaak is er al veel meer te verbinden maar weet de eigenaar of beheerder van een gebouw of woning simpelweg niet hoe. Wij wel. Ons doel? Het welzijn van zowel de mens als de planeet verbeteren door de inzet van kennis en slimme oplossingen.

Onze aanpak is altijd:

Grensverleggend innovatief
Bij Ysmart zijn we als pioniers in de wereld van smart buildings voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden en grenzen die we kunnen verleggen.

Verbinden met passie
Bij Ysmart zijn we gepassioneerde verbinders. We geloven in de kracht van samenwerking en het creëren van sterke relaties met onze klanten en partners.

Data als kompas
In de wereld van smart buildings draait alles om data. Bij Ysmart gebruiken we data als ons kompas om intelligente beslissingen te nemen en de beste oplossingen te bieden.


Contactgegevens
Loeffstraat 34
5142ER Waalwijk
T: 0416441111
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €500.000 - €1.000.000