< Terug naar alle leden

GOA Vodka Branche: Meeting management en horeca, Overig meeting management en horeca

Bedrijfsomschrijving

EXPERIENCE THE FOREST WITH GOA
GOA Vodka is ontstaan uit liefde voor EDM feesten en forest raves. We hebben deze raves weten te simuleren door gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten uit het bos! Laat GOA Vodka je zintuigen prikkelen en ga mee op reis…


HET VERHAAL VAN GOA VODKA
Het begon allemaal op een dinsdagavond eind 2021 in een willekeurige bar…
Alles werd ons duidelijk na een paar vodka shots. We vertrokken op een reis die ons leven en onze perceptie van drank voor altijd zou veranderen. Een reis die de geest zou verrijken…

Denis: “Luister eens: Wat als we onze liefde voor muziek, feesten en kunst konden mixen en die ervaring konden bottelen?”

Ton:
“Dat lijkt me krankzinnig. We gaan het doen!”

Zo begon onze oneindige reis… Wat je zult proeven is een ervaring samengebracht in GOA Vodka. De smaak van de natuur en de sensatie van feesten in de open lucht. Niet voor niets zeggen we: Experience your mind… en laat al je zintuigen prikkelen.

GOA Vodka heet je welkom in ons universum!

DE LIEFDE VOOR OUTDOOR FESTIVALS
Sluit je ogen en stel je voor…

De geur van het bos. De laatste locatie waar je een exclusief feest had, afgezonderd van de buitenwereld in een betoverende omgeving.

Je opent GOA Vodka en wordt geprikkeld door deze geur. De geur van verse dauw, de bomen om je heen, de aarde waar je op staat en de frisse lucht die je inademt. Je zintuigen staan op scherp en je waant je terug in deze omgeving, keer op keer.

GOA Vodka simuleert deze setting door natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Een unieke mix die nergens anders op aarde te vinden is.

DE INGREDIËNTEN
Dus, hoe doen we het? Hoe maken we van GOA Vodka een bos festival?

We hebben deze unieke ervaring gecreëerd door hoogwaardige graanvodka te mengen met drie ingrediënten: oesterzwammen, mos en dennennaalden. Acht keer gefilterd voor een rijke frisse bloesemgeur, een zachte en diepe bossmaak en een milde, langdurige afdronk.

Klinkt apart? Je hebt deels gelijk. Laat het ons uitleggen…

De oesterzwam: De koning van alle paddenstoelen
Aaah ja… funghi. Waarvan sommige mystieke krachten hebben. Een essentieel bestanddeel van GOA Vodka. De oesterzwam geeft GOA Vodka de zachte, aardse en diepe smaak.

Mos: de oudste levende organismen van het bos
Geen grapje. Mos bestond al lang voordat dino’s op aarde rondliepen. Het mos in GOA Vodka zorgt voor frisse tonen en geuren die typisch zijn voor een ochtendwandeling door het bos.

Dennennaalden: De kerstman is er gek op!
Heb je ooit aan een dennenboom geroken? Doet het je niet denken aan de Kerstman? Dennennaalden in GOA Vodka geven zoete, aangename en lang aanhoudende tonen af om de reis van de fles naar je lichaam te voltooien.

LATEN WE NOG EEN GEHEIM VERKLAPPEN...
Al onze ingrediënten worden met zorg geselecteerd en van de allerhoogste natuurlijke kwaliteit. Onze meester-distilleerders beginnen met het rijpen van de ingrediënten voordat ze worden gemengd met onze hoogwaardige biologische graanvodka.

GOA Vodka wordt gebotteld, geëtiketteerd en krijgt een unieke batch- en flesnummer. Na acht keer gedistilleerd te zijn, komt GOA Vodka tot leven en begint aan zijn eigen heerlijke reis. Iedere druppel is een avontuur!

ONTMOET WACKY THE CAT
Hoe is je GOA reis, beste Goan? Nu je zo ver bent gekomen, weten we dat we je aandacht hebben!

Het is niet alleen de vodka die ons onderscheidt; onze ervaring gaat verder dan GOA Vodka. Dit is nog maar het begin.

Laten we je voorstellen aan Wacky the Cat: de belichaming van GOA Vodka.

Een nobele Sfinx kat met 3 ogen, waarvan we niet zeker weten of het nog wel 9 levens heeft. Het is eigenaardig, eigenwijs, eigenzinnig en mysterieus. Het is GOA. Wacky heeft een centrale rol in het merk en de beleving. Je zult het overal tegenkomen. Prominent, subtiel en in vele vormen en gedaantes.

Wacky dient als een canvas voor creators. GOA Vodka geeft elke creator de kans om Wacky te ontdekken en het GOA-universum te bouwen. Als het derde oog van Wacky zich opent, begint het avontuur.


Contactgegevens
Ekkersrijt 4204
5692 DE Son
T: 06-13106159
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -