< Terug naar alle leden

Teams met Toekomst Branche: Lines Of Business, Personeel & organisatie

Bedrijfsomschrijving

Je kunt nog zoveel talenten bij elkaar zetten, wat jij uiteindelijk als leidinggevende met je team bereikt, wordt sterk beïnvloed door de groepsdynamiek. Want wat halen die talenten precies in elkaar naar boven? En hoe verloopt interactie tussen jou en het team en de teamleden onderling?

Dat bepaalt namelijk of je talenten elkaar vertrouwen en samenwerken, of dat ieder voor zich werkt. Of het teamoverleg energie oplevert of juist kost. Of collega’s vragen, ideeën en ook fouten delen of voor zich houden. Of je elkaar uitdaagt, samen leert en verbetert of elkaar in de weg zit en afbreekt. Hoe hoog het werkplezier en het verzuim is.

TEAMS MET TOEKOMST wil bijdragen door leidinggevenden en hun teams te helpen floreren in hun samenwerking en prestaties. Want ik geloof in teams waar iedereen vrijuit durft te spreken. Waar ieders inbreng gehoord en gewaardeerd wordt. Waar oordeel en ‘je gelijk willen halen’ plaats maken voor nieuwsgierigheid en verbinding. Waar sterke inhoud en resultaat centraal staat, maar ruimte maakt voor het proces als dat nodig is. Waar je meningsverschillen en conflicten met elkaar aangaat en niet onder de tafel stopt. Zodat een team continu leert, aan vertrouwen bouwt en samen ontwikkelt. En flexibel en snel kan inspelen op toekomstige uitdagingen en veranderingen.


Contactgegevens
Helvoirtseweg 55
5262 CC Vught
T: 06-28421728
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2007
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -