< Terug naar alle leden

Teams met Toekomst Branche: Lines Of Business, Personeel & organisatie

Bedrijfsomschrijving

Jij weet waar je naartoe wilt. Je legt de lat hoog en wéét dat het succes van je organisatie of afdeling valt of staat met een sterke directie of MT.

Dus heb je de allerbesten om je heen verzameld: managers en experts met mooie trackrecords, veelbelovende talenten met leiderschapspotentie.

Excellente prestaties en succes verzekerd…?
Nog niet helemaal.

Vol positieve energie en met goede intenties ben je gestart. Maar nu bespeur je scheurtjes in de samenwerking. Tijdens je DO/MT-overleggen draaien jullie nog net iets te vaak erom heen. Of monden verschillende standpunten uit in een clash. Niet iedereen levert volgens afspraak waardoor de implementatie van de strategie spaak loopt.

Zo nu en dan vlamt een irritatie op.
Of moet een besluit toch teruggedraaid.
En dus opnieuw.

De energie die dat gaat kosten besteed je liever ergens anders aan.
Het doet het vertrouwen en commitment binnen je MT geen goed.
En ook op afdelingsniveau signaleer je afschuifgedrag. Er ontstaan eilanden.

Je ziet het gebeuren. Je blijft op een bepaald punt hangen met elkaar.
Hebt alleen geen idee hoe je dit oplost. Doorbreekt.

Je weet wél dat je zo het momentum niet kunt pakken.
En dat je beste talenten en high-achievers hierop leeglopen.
Mogelijk op den duur zelfs afhaken.

Wat jij als CEO of manager met je MT bereikt, wordt sterk bepaald door de onderlinge dynamiek en interactie in de boardroom. En geloof me, dat is voor de beste CEOs en managers een puzzel. Menig start-& scale-up loopt stuk op een niet goed functionerend MT en/of gebrek aan motivatie in het team.

De crux is om van je allerbeste talenten een soepel functionerend én presterend team te smeden.

En dat is waar ik je bij help: een MT als een geoliede machine bouwen, ondanks teamwissels, verschillen, discussie of ‘oud zeer’ of (exponentiele) groei. Een hecht team ambitieuze leiders, dat écht de regie pakt en je organisatie naar de beste prestaties leidt. Er ook op de uitdagende momenten staat. Zodat jij je energie en tijd kunt steken in het verder brengen van je visie. Of eindelijk die stap terug kunt doen.

Wil jij deze slag maken met je directie of leiderschapsteam? En pak jij graag door? Neem dan contact met me op. Ik deel mijn beproefde strategie waarmee jij je MT reboot tot die geoliede machine. We bespreken de stappen die jullie zelf kunnen nemen. En hoe ik je mogelijk kan ondersteunen.


Contactgegevens
Halder 1 A
5271 VH Sint Michielsgestel
T: 06-28421728
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2007
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -