< Terug naar alle leden

van den Hurk Bedrijfswagens Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Dealerbedrijf

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 50 jaar is Van den Hurk Bedrijfswagens het beste adres in de regio wanneer het gaat om nieuwe en gebruikte bedrijfsauto’s. Dat heeft niet alleen te maken met de kwaliteit van onze bedrijfswagens, maar ook met de uitstekende service, de opvallend scherpe prijsstellingen en het persoonlijke contact.

‘Wij garanderen uw mobiliteit!’
Van den Hurk Bedrijfswagens is uw aanspreekpunt als het gaat om aanschaf, lease, verhuur, schade of onderhoud van uw auto. De wagens die wij leveren kennen wij van binnen en van buiten: zo kunnen wij uw mobiliteit garanderen. Al meer dan 50 jaar is Van den Hurk Bedrijfswagens het beste adres in de regio wanneer het gaat om nieuwe en gebruikte bedrijfsauto’s. Dat heeft niet alleen te maken met de kwaliteit van de bedrijfswagens, maar ook met de uitstekende service, de opvallend scherpe prijzen en het persoonlijke contact. Wij denken altijd met u mee en zijn heel flexibel. Want we werken met korte lijntjes.

Dit zijn geen losse kreten: het is de bedrijfsfilosofie die wij bij Van den Hurk Bedrijfswagens elke dag naleven. Wij dagen u zelfs uit dit te testen en ons aanbod en service te vergelijken met elke andere leverancier van bedrijfsauto’s.

‘U zoekt, wij vinden voor scherpe tarieven!’
We hebben een snel doorlopende voorraad van minimaal 350 bedrijfswagens, dus uw auto zit er altijd tussen. Wanneer de auto die u zoekt op dit moment niet aanwezig is, zou het zomaar kunnen dat we hem alsnog binnenkrijgen.

‘Van Caddy tot zware truck!’
Onze moderne werkplaats, gevestigd op de Kanaaldijk, is voorzien van uitleesapparatuur voor alle gangbare merken en modellen. Tevens is onze werkplaats ingericht voor wagens tot 3.500 kg.

‘Maatwerk en goedkoop!’
Met onze huurvloot van gemiddeld 90 personenauto’s en bedrijfswagens kunnen we inspelen op al uw behoeftes.

Zoekt u een voertuig voor een dag of voor een heel seizoen? Door onze nauwe samenwerking met Van den Hurk Bedrijfswagens kunnen wij maatwerk leveren: indien de gewenste wagen niet voorradig is in onze eigen huurvloot.

‘Flexibel schadeherstel tegen concurrerend tarief!’
Onze moderne schadeafdeling is ingericht voor zowel personen- en bedrijfswagens als kleine vrachtwagens. Tijdens uw schadereparatie kunnen wij passend vervangend vervoer verzorgen. U krijgt desgewenst bijvoorbeeld een passende L2H2 bedrijfswagen, zodat uw zaken door blijven lopen. Plaatwerk, richten, uitlijnen en spuiten (ook vrachtwagens!) is bij ons dagelijkse kost.

‘Uw wagenpark brandschoon tijdens een bakje koffie!’
Wij verzorgen de poetswerkzaamheden terwijl u wacht. In onze ruime poetsafdeling met wasstraat kunt u uw eigen wagenpark laten bijhouden.

Voor regelmatige klanten maken wij een verzamelfactuur na enkele maanden. Zo kunnen u en uw personeelsleden onbezorgd gebruikmaken van onze reinigingsmogelijkheden. Uiteraard wacht u comfortabel met een krantje, Wifi, koffie en een koffieleutje!

‘Wij nemen uw twijfels uit handen!’
Bij de aankoop van zowel nieuwe als gebruikte wagens kunnen wij u met onze jarenlange ervaring zéér goed adviseren.

Door onze inkooporganisatie leveren wij veel merken onder de dealerprijzen!

Een transparante financiering, verzekering, belettering, aankoopkeuring of verlengde garantie is uiteraard geen probleem.


Contactgegevens
Kanaaldijk Z.W. 7 B
5706 LD Helmond
T: 06-21667513
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1965
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -