< Terug naar alle leden

Vitaplaza Branche: Lifestyle en retail, Sport en ontspanning

Bedrijfsomschrijving

Hoe word je bedrijf vitaal?
We brengen je mensen in beweging. Dat doen we door vitaliteit-op-de-werkvloer-programma’s te ontwikkelen, aan te jagen en uit te voeren. We zetten onze expertise in bij jou op de werkvloer. En op onze sportlocatie kunnen je mensen terecht voor bedrijfsfitness met persoonlijke begeleiding op maat. Zo wordt ook jouw bedrijf vitaal!

Vitaal worden
Heb je een hulpvraag op het gebied van lichamelijke en/of geestelijke gezondheid? Wil je (chronische) klachten verlichten? Of zoek je een oplossing voor overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten of burn-out?

Vitaal werken
Wil je dat je medewerkers gezond en fit zijn en blijven? Wil je vitaliteit op de werkvloer aanjagen? Wil je medewerkers inspireren en motiveren om meer bewust om te gaan met vitaliteit en gezondheid?

Vitaal leven
Wil je in een inspirerende omgeving werken aan je vitaliteit en gezondheid? Met sport en/of yoga? Samen met andere sporters of individueel? Of met een personal coach? Middels een abonnement of een losse activiteit?

Vitaplaza is dé plek waar
- volop veilig en verantwoord beweegaanbod is voor jong en oud
- je in prettige en professionele omgeving kunt werken aan je vitaliteit en gezondheid
- je terecht kunt als je de expertise van zorgprofessionals nodig hebt
- we ons laten inspireren door het concept Positieve Gezondheid
- je wordt geholpen bij het ontwikkelen én volhouden van een gezonde leefstijl
- we bedrijven helpen met vitaliteit op de werkvloer

Bij Vitaplaza werk je in een inspirerende omgeving aan je vitaliteit. Ons team van deskundige en enthousiaste professionals staat voor je klaar om je daarbij te helpen. Om niet alleen je lijf, maar ook je hoofd gezond te houden. Dat doen we met een persoonlijke aanpak. En met begeleiding op maat als de situatie daar om vraagt. Want wij zijn ervan overtuigd dat je met een gezonde leefstijl beter presteert en minder ziek bent.

Fijne omgeving
Onze locatie is gezellig en heeft een fijne sfeer. Is ruim en veilig opgezet. Meer dan 1.700m2, met een grote fitnessvloer, squashbanen, diverse groepsleszalen en een gezellige lounge waar je van een gratis drankje kun genieten.

Enthousiast team
Ons team bestaat uit enthousiaste sport-, yoga-, zorg- en andere professionals. Zij staan voor je klaar om je te helpen vitaal te worden, te werken en te leven. We zijn er voor jou!

Persoonlijke aanpak
Jij staat centraal. Dus maken we waar dat nodig is een persoonlijk plan van aanpak. En heb je even moeite om je gezonde leefstijl vol te houden? Dan helpt jouw personal coach je er weer doorheen!

Zo zien wij dat
Wij geloven dat je met een gezonde leefstijl beter presteert en minder ziek bent. We helpen je daarom om niet alleen je lijf, maar ook je hoofd gezond te houden. Zodat jij lekker de dingen kunt (blijven) doen waar je blij van wordt!


Contactgegevens
Euterpelaan 3 A
5344 CA Oss
T: 0412-643700
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -