< Terug naar alle leden

BEAUTY-IMPORT.NL Branche: Lifestyle en retail, Beauty

Bedrijfsomschrijving

BEAUTY-IMPORT is de exclusieve importeur van verschillende haar – en beauty-merken. Onze merken worden gebruikt en verkocht door een groot aantal salons en retail partners in de Benelux.

Wat zeggen klanten over ons?

“Naast het feit dat BEAUTY-IMPORT mooie merken in huis heeft met een zeer goede kwaliteit, staan ze altijd voor je klaar. We zijn erg blij met de goede en snelle service van het bedrijf. Dit maakt onze samenwerking erg prettig.”
Pamela van Haarvisie in Rijswijk

“De merken van BEAUTY-IMPORT zijn innovatief en van uitstekende kwaliteit. De kwaliteit was natuurlijk een belangrijke factor in onze keuze voor deze merken, maar de korte lijnen tussen BEAUTY-IMPORT en onze salon waren minstens zo belangrijk!”
Dorethe van Beuningen van Da Vivente Hairstyle in Son

“Jeroen is een zeer gedreven en enthousiaste ondernemer. Hij is altijd bezig met de nieuwste merken en deelt zijn enthousiasme graag met de klant. Hun assortiment is zeer afwisselend, innovatief en professioneel.”
Evelien Verbiesen van Cosmo Utrecht Leidsche Rijn en Overvecht

In 2014 is BEAUTY IMPORT gestart door Jeroen van der Vossen. Daarvoor werkte hij bijna 20 jaar bij een aantal grote merkfabrikanten, ondermeer 9 jaar als algemeen Directeur van Guerlain Benelux, onderdeel van LVMH: Louis Vuitton Moët Hennessy.


Contactgegevens
Biezenakker 6
5236 WW 's-Hertogenbosch
T: 0619920657
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -