< Terug naar alle leden

Internationaal Transportbedrijf Kuijs Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Transporteur

Bedrijfsomschrijving

Omdat wij doen wat wij beloven.

Al sinds 1937 helpen wij onze klanten met transport op maat. Het opbouwen van een goede relatie met onze klanten staat voorop. Wij denken graag mee, zijn flexibel en zorgen altijd voor de beste oplossing.

Klantenportaal
Ons klantenportaal, altijd inzichtelijk en up-to-date. Log eenvoudig in, maak direct een nieuwe order aan en volg uw zending 'live' middels track & trace.

Volledige ontzorging
Door de omvang van ons bedrijf en team zijn wij in staat om middels korte lijnen onze klanten geheel te ontzorgen op gebied van transport en warehousing.

Kwaliteit
Onze servicekwaliteit hebben wij beschreven in overeenstemming met de ISO 9001-norm. Wij zorgen voor een kwalitatieve en tijdige levering tegen de juiste condities.

24/7 bereikbaar
Op zoek naar een oplossing op maat of een dringende vraag? Wij staan 24/7 voor u klaar.

Omdat wij doen wat wij beloven!
Internationaal Transportbedrijf Kuijs is van oudsher een echt familiebedrijf. In 1937 opgericht door Jan Kuijs en sindsdien een begrip in de transportwereld. Kuijs heeft zich door de jaren heen weten te onderscheiden door een hoge mate van betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Kuijs is specialist op het gebied van vloerentransport; tapijt, pvc, linoleum, laminaat en andere soorten van vloerbedekking en vloerdelen op zowel rol als in dozen. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het vervoeren van machines en pallet transport.

De huidige directeur, Hans van Rijswijk, is sinds 2017 eigenaar. Zijn motto, ‘Omdat wij doen wat wij beloven’, sluit perfect aan bij de werkwijze van Hans en zijn collega’s. “Met ruim 25 inzetbare vrachtwagens en een verwarmde opslag van 6250 m2 gaan we geen uitdaging uit de weg. Wij gaan altijd op zoek naar de beste oplossing voor uw transport- en warehouse vraag.”

KUIJS Transport

Uw transport, onze zorg
Omdat wij doen wat wij beloven
Int. Transportbedrijf Kuijs heeft een duidelijk uitgangspunt wanneer het gaat om gemaakte afspraken namelijk; wij doen wat wij beloven!

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw goederen veilig en op tijd arriveren op de juiste bestemming. Hier doen wij dan ook alles voor.

Al meer dan 80 jaar staan wij bekend als een betrouwbare en flexibele transporteur van goederen over de hele wereld! Als specialist op het gebied van vloerentransport vervoeren wij vloerbedekkingen en vloeren op zowel rol als dozen. Daarnaast bieden wij ook transport van machines en de minder standaard gepalletiseerde- als niet gepalletiseerde goederen.

De kennis en kunde van Kuijs Transport
Al onze chauffeurs zijn opgeleid m.b.t de goederen die ze vervoeren en zijn code 95 gekwalificeerd. Zij worden met de nodige regelmaat bijgeschoold zodat ze up-to-date te blijven van de eisen binnen de transportwereld. Onze chauffeurs zijn 24/7 bereikbaar zodat zij snel in kunnen spelen op veranderende omstandigheden.

Transport van vloerbekleding en vloerdelen
Ons specialisme, het transporteren van vloeren. Wij vervoeren uw tapijt, linoleum, laminaat, PVC en andere soorten van vloerbedekking en vloerdelen, zowel op rol als in dozen. Onze tapijtdoorn, voor het laden en lossen van rollen, behoort tot de standaarduitrusting van de auto en kan aan elke vorkheftruck bevestigd worden. Daarnaast hebben wij speciale hulpmiddelen ontwikkeld om de rollen staand af te leveren.

Transport van machines
Wij hebben de benodigde kennis en kunde in huis om uw machines op een veilige manier te laden, vervoeren en te lossen.

Transport van gepalettiseerde goederen
Een aantal van onze auto’s is zodanig ingericht dat ze pallets in 2 lagen kunnen laden. Dit zorgt voor een optimaal en economisch gebruik van het laadvolume en laadvermogen. Voor de aflevering van gepalettiseerde goederen wordt onder andere gebruik gemaakt van elektrische palletwagens.

Transport van gevaarlijke stoffen
Onze chauffeurs zijn vakbekwaam wanneer het gaat om het rijden met gevaarlijke stoffen. Ze vervoeren de gevaarlijke stoffen volgens de wettelijke regels en eisen van het ADR en zijn in het bezit van een ADR-certificaat.

KUIJS Warehousing

Op zoek naar een betrouwbare opslag voor uw goederen?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Ons warehouse in Vlijmen (nabij Den Bosch) is direct gelegen aan de A59 en daardoor eenvoudig bereikbaar.

Opslag op maat
Bij ons staat de klant centraal. Of u nu de vraag heeft voor een opslag voor korte- of lange termijn, voor losse- of gepalletiseerde goederen, wij zoeken altijd naar een oplossing op maat. Ons warehouse bestaat uit 6250 m2 aan opslagruimte voor de opslag van o.a. (tapijt)rollen, pallets en dozen. De ruimte is grotendeels verwarmd en tevens voorzien van stellingen voor de opslag van uw goederen. Daarnaast beschikken wij over 700 m2 aan ruimte speciaal voor projectopslag. Wij gebruiken op maat ontworpen hulpmiddelen voor het laden en lossen van specialistische goederen zoals tapijtrollen en machines.

Orderpicking en voorraadbeheer
Wij besparen u graag tijd en moeite. Leg dus gerust uw vraag bij ons neer voor het verzamelen van orders en het registreren van uw voorraad.


Contactgegevens
Nassaulaan 63
5251 JB Vlijmen
T: 073-5113829
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1937
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -