< Terug naar alle leden

Experience Entertainment Branche: Marketing & communicatie, Evenementen

Bedrijfsomschrijving

Your one-stop entertainment shop
Experience Entertainment presenteert...

Organiseren
Wij organiseren elk feest of evenement en denken graag met u mee. Wij denken altijd in mogelijkheden!

Beleven
Make it simple, make it memorable, make it inviting and fun to look at: make it an Experience!

Entertainen
The noblest of arts is the art of making other people happy

Experience Entertainment
Your experience starts here...
Wij zijn het boekingskantoor voor de evenementen-, horeca- en recreatie-branche. Daarnaast zijn wij de partner voor ieder bedrijfs- of familiefeest. Ons aanbod bestaat uit ervaren entertainers, ondernemers en bedrijven die hun sporen hebben verdiend.

Al deze ervaring is terug te zien in het aanbod van Experience Entertainment.


Onze missie is de schakel te zijn tussen ons uitgebreide netwerk van vakantieparken en horecabedrijven enerzijds en entertainers en artiesten anderzijds. We denken mee in het creëren van concepten, thema's en invulling van programma's.

Experience Entertainment onderhoudt nauwe en warme contacten met alle betrokken partijen (zowel afnemer als aanbieders) om zo te allen tijde een fijn samenwerkingsverband te kunnen realiseren.

Waarom Experience Entertainment?
Eerlijk advies en begeleiding.
In één keer het hele programma voor de hele avond, de hele week of het hele jaar invullen met een gevarieerd aanbod? Dat gaat niet vanzelf. Maar wij creëren voor u een programma op maat. Waarbij we altijd rekening houden met uw wensen. Zoekt u iets met een educatieve inslag? Of iets dat gericht is op teambuilding? Of wellicht een programma dat zich richt op verschillende dagdelen? Alles wat u zoekt vindt u bij Experience Entertainment. Vermaak waarbij u altijd uit kunt gaan van hoge kwaliteit voor de juiste prijs! Maak een afspraak en wij zoeken samen met u naar de beste invulling van uw programma.


Contactgegevens
Tilburgseweg 219 A
4817 BD Breda
T: 06-21610888
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -