< Terug naar alle leden

HYPD Branche: Marketing & communicatie, Online marketing

Bedrijfsomschrijving

Get HYPD
AMBITIEUZE DOELSTELLINGEN VERTALEN NAAR CREATIEVE DIGITALE MARKETING WAARMEE WE JOUW DOELGROEP OMZETTEN IN FANS, THAT'S WHAT WE DO BEST
Jouw doelgroep, onze uitdaging. Wij helpen bedrijven met het behalen van doelstellingen door het opstellen en uitvoeren van een maatwerk online marketing strategie. Zeg gedag tegen eentonige boodschappen en nietszeggende content. Daar wordt niemand blij van. Werk samen met een team van gedreven specialisten die zijn geboren en getogen in het digitale tijdperk. Online is what we know best. Wij kruipen in de huid van jouw doelgroep en kijken hoe we met online marketing impact kunnen maken. Ons fuel-ignite-explode model staat centraal bij het inrichten van jouw digitale strategie.

01 FUEL your audience
Als je ergens niet bekend mee bent, kun je er nooit hyped over worden. Daarom beginnen we met zaadjes planten in het hoofd van jouw potentiële klanten. We geven ze brandstof om over na te denken. De HYPD-meter gaat lopen.

02 IGNITE their interests
Nu de brandstof is toegediend, gaan we de boel aansteken. Je blijft top-of-mind bij de potentiële klanten door op relevante touchpoints in de customer journey naar voren te komen. De HYPD-meter over jouw merk begint te groeien.

03 EXPLODE with results
BOOMM! De brandstof is opgebrand en de HYPD-meter ontploft. Hier gaan we de potentiële klanten salesgericht benaderen om ze over de streep te trekken. Dag prospect, welkom nieuwe klant. It’s on fire.

Marketing new school style

Waar we goed in zijn
Onze skills die zorgen dat jouw business gaat boosten. Van digitale strategie tot conversieoptimalisatie en van SEA tot YouTube Ads. Wij worden HYPD van alles wat met online marketing te maken heeft.

DIGITAL STRATEGY
Stap voor stap onderweg naar jouw einddoel.

SEA
Adverteren in zoekmachine’s waarmee jij bovenop je concurrentie blijft.

SEO
Organisch. Smaakt toch nét even beter.

SOCIAL MEDIA
Een wereld zonder social media, kun jij je het nog voorstellen?

REMARKETING
Top-of-mind blijven zodat je bezoekers omzet in sales.

DISPLAY MARKETING
Jouw boodschap zichtbaar op het hele digitale netwerk.

E-MAILMARKETING
Opvolger van de postduif. Ontdek de eindeloze mogelijkheden.

DATA ANALYSE
Marketing zonder data is als een auto zonder stuur.

CONVERSIEOPTIMALISATIE
Meer rendement uit dezelfde reclame-euro.

FUEL-IGNITE-EXPLODE CUSTOMER JOURNEY MODEL
Ons bewezen fuel-ignite-explode visualiseert de weg van potentiële klant naar klant. De HYPD-meter over jouw business groeit in elke fase van het model, tot die uiteindelijk ontploft en resulteert in keiharde sales. In het begin van de customer journey maakt jouw doelgroep kennis met jouw business. Je wilt blijven hangen in het hoofd van de consument, een plekje hebben in de evoked set. Daarna is het belangrijk om te zorgen dat je relevant blijft bij jouw doelgroep, bijvoorbeeld door het sturen van een nieuwsbrief. Als laatste wil je zorgen dat jouw doelgroep klant bij je wordt. Dit doe je door salesgericht online marketing campagens uit te rollen met de juiste call-to-action & tone-of-voice. Let’s get HYPD.

ONLINE MARKETING DIENSTEN
Onze online marketing skills zorgen voor krachtige digitale marketing campagnes. HYPD zorgt voor een digitale strategie om je vingers bij af te likken en gaat vervolgens met verschillende online kanalen zorgen voor resultaat. Toffe social media marketing campagne’s met dikke content en de juiste tone-of-voice, zoekmachinemarketing en meer. Om te zorgen dat elke euro efficiënt wordt uitgegeven, is data-analyse en conversieoptimalisatie cruciaal. Geen verspilling van het advertentiebudget en meer resultaat. HYPD doet het.


Contactgegevens
Kraaivenstraat 25-55
5048 AB Tilburg
T: 013-3020188
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -