< Terug naar alle leden

Koreman Advocatuur Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

John is meester in de Rechten sinds 1995. Hij rondde zijn rechtenstudie af naast een fulltimebaan in de schuldhulpverlening. Zijn propedeuse behaalde hij aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en zijn master (cum laude) aan de Tilburg University.

Sinds 1999 is hij zelfstandig ondernemer (directeur/bestuurder). Als jurist heeft hij tientallen jaren ervaring op het gebied van financiële dienstverlening, buitengerechtelijke- en gerechtelijke incasso, het beslag- en executierecht, het algemene verbintenissenrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, huurrecht en de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP).

De laatste jaren richtte John zich vooral op het ondernemingsrecht, aandeelhoudersgeschillen, bestuurdersaansprakelijkheid, herstructureringen, de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA), het tuchtrecht betreffende (register-) accountants en notarissen en het jaarrekeningenrecht. Zo was hij – onder meer – betrokken bij (jaarrekeningen-) procedures voor de Ondernemingskamer, de Accountantskamer, de Notariskamer en het College van Beroep voor het Bedrijfsleven.

Drijfveren en doelstellingen

John haalt voldoening uit complex juridisch werk dat bijdraagt tot een goed resultaat voor zijn cliënten. Als de client tevreden is over het bereikte resultaat dan wordt zijn doel bereikt.

Het belang van de client, de samenwerking en het meedenken staan centraal voor het gezamenlijk boeken van successen.

John wil voor particulieren en ondernemers een toegang bieden tot het recht en dit voor hen begrijpelijk maken. Hij is makkelijk aanspreekbaar, vindt een ‘klik’ met zijn cliënten belangrijk, is vasthoudend, betrokken, strategisch en creatief in zijn aanpak en zal uw zaak behandelen als ware die van hemzelf.

Samen naar de finish

John vindt het belangrijk zowel geestelijk als lichamelijk in goede conditie te zijn. Om die reden sport (racefiets) hij fanatiek in weer en wind en neemt hij deel aan (buitenlandse) wedstrijden.

Samen met u wordt ‘een koers’ uitgestippeld die op een zo doelmatige- efficiënte en snelle wijze leidt tot de doelen (finish) die u en hij gezamenlijk gesteld hebben.

John kijkt er naar uit u te ontmoeten.


Contactgegevens
Spoorlaan 388
5038 CD Tilburg
T: 0653692947
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2023
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -