< Terug naar alle leden

Techwave Consulting Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

Techwave is een IT services & solutions provider uit Exton, Pennsylvania (VS) met kantoren in Europa, Amerika, Azië, Australië, Zuid-Afrika en het Midden-Oosten. Ons Europese hoofdkantoor is gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven, met andere kantoren in Londen, Düsseldorf en Boedapest.

Onze ontwikkelingscentra in Boedapest en Hyderabad (India) zijn CMMI niveau 3 gecertificeerd en helpen bedrijven in diverse industrieën met hun digitale transformatie. Door ons wereldwijde bereik met meer dan 400 klanten en meer dan 3000 werknemers, zijn wij perfect gepositioneerd om IT oplossingen op maat te leveren.

Wij streven ernaar om uw strategisch IT partner te worden en bij te dragen aan de digitale transformatie van uw bedrijf. Onze strategische samenwerkingen van 10+ jaar met o.a. Itility, Philips, Signify, Ancora Health, Beiersdorf, Metro en Earthport zijn het bewijs van onze toegewijde inzet en toegevoegde waarde.

Onze IT diensten omvatten onder meer ERP, Application Lifecycle Management, Digitale en Cloud diensten. Wij hebben een vergaande domein expertise in de volgende sectoren: maakindustrie, logistiek, financieel, retail, nutsbedrijven en de gezondheidszorg. Support kan zowel in het Engels als Nederlands geleverd worden.

Techwave is een trotse SAP Gold Partner, Oracle Gold Partner & Microsoft Partner. Wij hebben strategische samenwerkingen met onder meer AWS, Dell Boomi en BPM Online. Daarnaast zijn we ISO 9001, ISO 27001 en ITIL gecertificeerd.

Portfolio:

Business Analytics / Big Data Analytics,
Enterprise Performance Management (EPM),
Enterprise Resource Planning (ERP),
Public/Private/Hybrid Cloud Enablement, Brokerage & Aggregation,
Application Managed Services (AMS - Onshore, Near Shore, Offshore),
Quality Assurance & Testing,
Digital (e.g. marketing, commerce, UX & CRM),
Business Process Management (BPM),
Business Process Outsourcing (BPO),
Infrastructure Management Services,
Internet of Things – van concept tot uitvoering, inclusief hardware design,
Engineering Services,
Blockchain Services.

We hebben sterke referenties:

ERP: S4 of HANA migraties en green-field implementaties, SAP Database migratie, SAP migratie naar cloud, management van uw SAP systemen (AMS - Application Management Services)
Digital: SAP Hybris, Oracle ATG, Magento, Drupal
Cloud: Enablement, Aggregation & Brokerage
Analytics: Customer 360 inzicht, Voorraadbeheer, afbeelding analytics, AI Chatbot implementatie, Search Engine Analytics on Documents, video analytics & sentiment analytics
IoT: Asset Management, Fleet Solutions, Equipment Monitoring, Smart Cities, Smart Lighting

Techwave combineert haar expertise in de nieuwste technologieën en kennis in business met de beste klantenservice in de IT industrie. Meer informatie over onze competenties en referenties kan op verzoek geleverd worden. Bent u op zoek om uw IT project uit te besteden? Neem dan contact met ons op via herbert.oehlers@techwave.net of bellen op 0611380592.


Contactgegevens
High Tech Campus 5
5656 AE Eindhoven
T: 0611380592
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2004
Vestigingen: -
Jaaromzet: > €5.000.000