< Terug naar alle leden

MBI De Steenmeesters Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

In ruim drie kwart eeuw is MBI uitgegroeid tot een multidisciplinaire onderneming. Actief in de productie en distributie van materialen voor inrichting van de buitenruimte – en sinds mei 2022 – ook de binnenruimte. De missie van MBI is om samen met haar partners een mooie, comfortabele en duurzame leefomgeving te creëren met zo min mogelijk negatieve impact op het milieu.

De stabiele basis is het Steenmeesterschap; kennis van steenachtige materialen als beton en keramiek. MBI is marktleider in de productie van esthetische, betonnen bestratingsmaterialen en gevelbekleding maar mag zichzelf ook de grootste importeur van Italiaanse keramische binnen- en buitentegels noemen. Met een toegewijd en deskundig adviesteam bundelt MBI de kennis van alle sectoren en verstrekt projectadvies op alle gebruiksgebieden van de buiten- en binnenruimte; werken, wegen, winkelen, wonen en welzijn. In alle fasen van een project kun je voor advisering bij MBI terecht. Elke dag werken ca. 500 Steenmeesters aan hun missie; zonder dat jij het doorhebt zorgt MBI voor onze leefomgeving #mooimetMBI.

MBI voor Binnen
Als groothandel levert MBI keramische wand- en vloertegels direct vanuit het centraal gelegen distributiecentrum in Ede. Als agent van een aantal gerenommeerde Italiaanse merken wordt er ook rechtstreeks vanaf de fabriek aan de vakhandel geleverd.

MBI voor Bouw
In het kader van werken, wonen en winkelen biedt MBI hoogwaardige en innovatieve geveloplossingen aan zoals de langformaatgevelsteen GeoStylistix. Dit heeft al veel bijzondere en grootse projecten opgeleverd.

MBI voor Infra
De openbare ruimte dient niet alleen veilig en comfortabel te zijn, maar ook mooi voor het oog. De zeer diverse (sier)bestrating en geveloplossingen van MBI worden hiervoor ingezet. MBI biedt hoogwaardige bestrating, systemen en maatwerk prefab beton voor de inrichting van de openbare ruimte. De beste keuze voor een klassieke klinker is GeoRetron.

MBI voor Tuin
MBI is Nederlands grootste producent van sierbestrating, keramische tuintegels, muurblokken en toebehoren. Voor zowel de privé als de publieke sector biedt MBI hoogwaardige sierbestrating aan. Een bestseller product is GeoCeramica®, een keramische tegel dat onlosmakelijk is verbonden met een waterdoorvoerende onderlaag. Daarnaast maakt de nieuwste innovatie GeoProArte® levensechte designs mogelijk vanwege een keramisch design.


Contactgegevens
Taylorweg 10
5466 AE Veghel
T: 0413-349400
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1945
Vestigingen: 5
Jaaromzet: -