< Terug naar alle leden

Asomis IT Security Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Bescherming & Rechtvaardigheid in Cyberspace


Onze samenleving is de afgelopen jaren sterk gedigitaliseerd. U heeft op zijn minst een website om uw onderneming of organisatie wereldkundig te maken en u onderhoudt zakelijke contacten vooral via mail, Whatsapp of LinkedIn. Helaas heeft ook de misdaad de overstap naar cyberspace gemaakt en groeit online criminaliteit sterkt, terwijl klassieke misdrijven juist flink afnemen.

Vooral financiële dienstverleners als boekhouders, fiscalisten en verzekeringsagenten, vormen een aantrekkelijk doelwit voor cybercriminelen. Hackers weten heel goed dat een boekhouder elke drie maanden de aangiftes omzetbelasting moet verwerken of dat een hypotheekadviseur op de hoogte is van het inkomen van haar cliënten. De vraag is niet of u te maken krijgt met een cyberaanval, maar wanneer.

Asomis IT Security helpt met name financiële dienstverleners on hun IT-beveiliging te verbeteren en up-to-date te houden. Wij zetten onze expertise in om u te ontzorgen op het vlak van cybersecurity, zodat u met een gerust gevoel uw cliënten op financieel terrein kunt ontzorgen.

Waarom kiezen voor Asomis IT Security?

Wij staan voor:

Onafhankelijkheid
Deskundigheid
Groot netwerk van specialisten

Asomis IT Security is een volkomen onafhankelijk adviesbureau en niet gebonden aan bepaalde vendors. Als onze klant staan u en uw onderneming centraal. Onze dienstverlening is er op gericht om uw IT-beveiliging te verbeteren en zodoende adviseren wij uitsluitend maatregelen en partners die uw Cybersecurity vergroten.

Wij beschikken over een groot netwerk van allerhande ICT-professionals - variërend van WiFi-technici tot deskundigen op het gebied van kabelmanagement. Wij zorgen ervoor dat u direct kunt schakelen met de juiste specialist, zodat u de beste kwaliteit krijgt. Uiteraard treden wij, indien gewenst, ook op als contactpersoon tijdens de implementatie.

Zo stellen wij u in staat om uw onderneming veilig te laten meedoen in de digitale economie. Cybercrime hoeft uw bedrijf niet de das om te doen, want wij helpen graag om uw levenswerk veilig te stellen!


Contactgegevens
Smederijstraat 2
4814 DB Breda
T: 076-5317751
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -