< Terug naar alle leden

Taxatie Collectief Branche: Bedrijfshuisvesting, Vastgoed

Bedrijfsomschrijving

Transparant taxatieproces - doorzichtig en helder!
Het Taxatie Collectief is een onafhankelijk taxatiekantoor, opgericht met als doel opdrachtgevers te voorzien van snelle, betrouwbare en begrijpelijke taxatierapporten. De taxaties worden altijd uitgevoerd door een taxateur met specifieke deskundigheid met betrekking tot uw vastgoedobject. Daarnaast werken wij met een digitaal klantportaal, waardoor u continu inzicht heeft in het taxatieproces.

Taxeren doen we niet alleen, maar samen met u zorgen wij ervoor dat de waardering aansluit bij uw situatie. Wij vinden een transparant taxatieproces belangrijk, zodat u weet wat u van ons kan verwachten. In het klantportaal kunt u 24/7 de voortgang bekijken, stukken uploaden en downloaden en eventuele vragen stellen. Wie belt, krijgt direct een taxateur aan de lijn en op iedere vraag een antwoord.

Taxatie nodig?
Wij blinken uit in onze snelheid.
Woningtaxaties heeft u binnen 5 werkdagen en bedrijfsmatige taxaties binnen 10 werkdagen.
Daarnaast doen we ook nog spoed taxaties als het nog sneller moet!

TAXATIES
Wanneer we vastgoed taxeren, bepalen we de “waarde” van het object. Waarde is een heel breed begrip en kan voor iedereen een andere betekenis hebben. Om te zorgen dat we het allemaal over dezelfde “waarde” hebben spreken we over de marktwaarde. Wat is de marktwaarde en hoe wordt deze bepaald?

De marktwaarde wordt als volgt omschreven:
“Het geschatte bedrag waartegen een object tussen een bereidwillige koper en een bereidwillige verkoper na behoorlijke marketing in een zakelijke transactie zou worden overgedragen op de taxatiedatum, waarbij de partijen met kennis van zaken, prudent en niet onder dwang zouden hebben gehandeld.”

Om de marktwaarde te kunnen vaststellen dienen we een aantal zaken grondig te onderzoeken en zorgvuldig tegen elkaar af te wegen. Voor het opstellen van een taxatie onderzoeken we onder andere de volgende aspecten:
- De staat van het object;
- De ligging van het object
- Huursituatie;
- Kadastrale informatie;
- Publiekrechtelijke informatie;
- Milieuaspecten;
- Marktinformatie.

Wij voorzien u graag van een betrouwbare taxatie waarin alle factoren zorgvuldig zijn afgewogen, zodat de voor ons vastgestelde waarde de waarde is waar u op kan vertrouwen.

CERTIFICERING
De taxateurs van het Taxatie Collectief staan ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) voor de kamers Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed – Grootzakelijk Vastgoed en Landelijk en Agrarisch Vastgoed. Het Taxatie Collectief is aangesloten bij de beroepsvereniging Vastgoedpro. Voor de woning taxaties zijn wij aangesloten bij het validatie instituut NWWI.

HET COLLECTIEF
Wij geloven enorm in de kracht van samenwerking. De naam "Taxatie Collectief" is ontstaan vanuit de gedachte dat we een collectief vormen met collega taxateurs. Iedere collega heeft zijn/haar eigen specialisme. Samen kunnen wij opdrachtgevers nog beter helpen omdat er meer kennis in huis is.

De kracht van een collectief
Een goede en betrouwbare taxateur staat ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) in een of meerdere “kamers”. Het NRVT bewaakt en waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid van Register-Taxateurs.
Onze taxateurs staan ingeschreven in de volgende kamers en mogen daarom taxaties van deze typen vastgoed uitvoeren:
• Woningen
• Bedrijfsmatig vastgoed
• Groot Zakelijk vastgoed
• Landelijk en agrarisch vastgoed

Naast de samenwerking met gespecialiseerde collega taxateurs onderhouden we contacten met makelaars en adviseurs in ons werkgebied. Zo blijven we van de laatste ontwikkelingen op de hoogte en kunnen we de beste service bieden.

Wij bundelen onze krachten en de opdrachtgever heeft zo altijd de beste service!

Zoekt u een gespecialiseerde partner voor het uitvoeren van taxaties zoals onder andere Groot Zakelijke taxaties of fiscale taxaties? Of wilt u ons collectief versterken? Neem contact met ons op.


Contactgegevens
Deursenseweg 19 A
5351 NN Berghem
T: 0412-250013
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -