< Terug naar alle leden

Espero Branche: Bedrijfshuisvesting, Kantoorinrichting

Bedrijfsomschrijving

Let’s create space
Functioneel, esthetisch en duurzaam: de drie belangrijkste pijlers van Espero, ontwikkelaar en producent van mobiele wandsystemen met internationale allure.

Creating space for all
’s Middags een conferentie, ’s avonds een theatervoorstelling. Begin van de dag een overleg met z’n vieren, eind van de dag een borrel met de hele afdeling. Door de mobiele wanden van Espero wordt veel meer mogelijk. Er ontstaat een plek met meer dan één functie en meer dan één sfeer. Met onze producten varieer je eindeloos in functie, geluidsisolatie en uitstraling. Een ruimte, meerdere bestemmingen. Dat is Espero.

Van kantoor tot kerk, van sporthal tot hotel, van theater tot universiteit; we hebben slimme oplossingen gemaakt voor de meest uiteenlopende zalen en gebouwen. Dat alles dankzij een goede samenwerking tussen ons ervaren team en onze opdrachtgevers. Door te luisteren, te inspireren en daarna gewoon te doen.

Cradle to Cradle
Bij Espero streven we naar een circulaire en zo gezond mogelijke productie. De Cradle to Cradle Bronzen certificering die we ontvingen, is daar het bewijs van. Elk proces - van productontwerp en verkoop, tot installatie - werd onder de loep genomen en zo nodig verfijnd. Maar dit certificaat dwingt ons ook om te blijven innoveren in een continu veranderende wereld. Dat extra stapje zetten, daar staat Espero voor

Cradle to Cradle is een internationaal keurmerk dat vereist dat producten en processen op een ecologische effectieve manier worden ontworpen zonder dat kostbare stoffen worden weggegooid. Vanwege de groeiende vraag naar duurzame producten, is een C2C-certificaat een vereiste bij steeds meer bouwprojecten in Europa en Amerika.

Geluidsisolatie
Het scheiden van ruimtes gaat niet alleen over het verdelen van vierkante meters, het gaat ook over het dempen van geluid. Elke mobiele scheidingswand heeft daarom verschillende opties op het gebied van geluidsisolatie. De zogenoemde Rw-waarden van de mobiele wanden worden gemeten in de onafhankelijke laboratoria van Fraunhofer Institute for Building Physics.

Wij helpen je graag om beter te begrijpen wat die waarden betekenen voor jouw specifieke project. Onze mobiele wanden staan op de meest diverse locaties en door die ervaring te combineren met wetenschappelijke kennis, maken we dit complexe onderwerp begrijpelijk voor iedereen.

Innovatie
Eigen Research & Development afdeling

Wij bieden een oplossing voor elke ruimte. Om daarvoor te zorgen, hebben we onze eigen R&D-afdeling. Een plek vol creatieve techneuten met passie voor slimme technieken en doordachte details. Zij werken in nauw overleg samen met monteurs die op locatie komen, verkopers die een oplossing zoeken voor een klant en productiemedewerkers met een slim idee. Ons R&D-team bijt zich vast in elk probleem en laat niet los totdat dit is opgelost.


Contactgegevens
Sluisweg 26
5145 PE Waalwijk
T: 0630988058
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1939
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -