< Terug naar alle leden

Metaalbouw Vloet Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Metaalbouw Vloet is een allround staalconstructie bedrijf, actief in vele sectoren. In Nederland, maar ook over de grens. Met onze brede projectorganisatie kunnen wij, in combinatie met onze productie- en montage middelen flexibel en creatief optreden. Dat resulteert in goede kwalitatieve oplossingen, met betrouwbare en snelle levertijden.

Industriebouw
Het werken in de industriebouw is een aparte tak van sport. Metaalbouw Vloet heeft zich nu al jarenlang bewezen in deze sector, wat geresulteerd heeft in een grote vaste klantenkring van industriële bedrijven.

Totaalbouw
Een schetsontwerp of een idee. Metaalbouw Vloet denkt graag mee als het gaat om uw uitbreidingsplannen, nieuw of verbouw. Hekwerken, poorten, bruggen, alles is mogelijk.

Utiliteitsbouw
Kantoren, scholen, zwembaden, ziekenhuizen of zorgcentra. Kenmerkend voor deze projecten is de samenhang van de verschillende disciplines in het bouwproces.

Trappen & hekwerken
Metaalbouw Vloet heeft een aparte afdeling waar de verschillende trappen en hekwerken worden geproduceerd. Al onze hekwerken en poorten worden door onze constructeur volgens de norm doorgerekend.

Specials
Staal. Het product met de eindeloze mogelijkheden. Creativiteit, vindingrijkheid en staal. Een ideale mix om te komen tot oplossingen die verder gaan dan gedacht.

Bij Metaalbouw Vloet staat klanttevredenheid centraal.

Wij kunnen onze klanten toegevoegde waarde leveren vanwege ons goed opgeleide en gemotiveerde personeel. Door onze werkwijze, flexibiliteit en project aanpak is er duidelijkheid voor onze klanten en onze interne organisatie, wat resulteert in een gezonde werksfeer met volop mogelijkheden voor bijscholing, opleiding en stageplekken.

De meerwaarde en kwaliteit die wij kunnen leveren middels onze brede organisatie, kennis en productiemiddelen willen wij blijven uitbreiden. Wij merken dat de klanten steeds meer leunen op de specialist, en daar spelen wij op in middels opleiding en ondersteuning van ons personeel in combinatie met het verder innoveren en optimaliseren van ons productieproces.

Sociaal betrokken
Metaalbouw Vloet hecht veel waarde aan sociale betrokkenheid bij haar medewerkers en omgeving. Mede hierdoor vinden wij het belangrijk om goede initiatieven te steunen en betrokken te blijven middels sponsoring en ondersteuning.


Contactgegevens
Eerste Industrieweg 24
5451 GV Mill
T: 0485-455364
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1990
Vestigingen: -
Jaaromzet: -