< Terug naar alle leden

RVS Beitsservice Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

KWALITEIT UIT BRABANT!
RVS Beitsservice is al sinds 1962 gevestigd in Oss en is dé specialist op het gebied van het hoogwaardig beitsen van je RVS product!

EIGEN HAAL EN BRENG SERVICE
Wij beschikken over diverse voertuigen en aanhangers zodat wij jouw product veilig en zorgeloos kunnen ophalen. Geef het aan in je aanvraag zodat wij dit mee kunnen nemen in de offerte.

Jouw product laten RVS beitsen en passiveren? Bij het beitsen van RVS wordt het roestvaststaal behandeld met een beitsmiddel, bestaande uit o.a. waterstoffluoride en salpeterzuur. Hierdoor worden alle carbides en ijzerdelen als het ware 'opgegeten'.

Alles over beitsen en passiveren
Optredende corrosie na bewerking van roestvaststaal op bijvoorbeeld lasnaden?
Hier is de oplossing: beitsen en passiveren! Beitsen na de constructiefase zorgt voor volledige verwijdering van oxidehuid en verontreiniging
Het herstelt de corrosiebestendigheid en brengt deze weer terug naar het kwaliteitsniveau van het oorspronkelijke basismateriaal.
Het verwijdert de van nature aanwezige chroomoxidehuid en maakt het oppervlak actief. En dan het passiveren na het beitsen, door het gebruik van gedemineraliseerd water passiveert het roestvaststaal na het beitsen. Kortom: wij kunnen je producten beitsen en passiveren zodat de voordelen van RVS weer volledig tot haar recht komen. Je kunt weer rekenen op de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van het RVS!

Dus:
24 uur service Vandaag gebracht betekent morgen klaar!
2 grote baden Wij beschikken over 2 baden van 3 meter x 1,30 meter x 0.90 meter vulniveau.
Enkel en meer Wij beitsen zowel enkel stuks als seriewerk.

Kwaliteit uit Brabant
Al meer dan 20 jaar een begrip in Oss en omstreken
20 jaar geleden zijn wij begonnen met het beitsen en passiveren van producten. Dit was eigenlijk noodgedwongen ontstaan omdat wij werkzaam zijn in de Super Jachtbouw. Deze klanten eisten dat de producten die gelast waren ook gebeitst zouden worden om corrosie te voorkomen. Deze klanten eisen natuurlijk de hoogste kwaliteit.We zijn toen begonnen in een zeecontainer met een kleine beitsbad, maar omdat wij steeds meer vraag van de omliggende bedrijven in Oss maar ook de omliggende gebieden kregen zijn we steeds meer gaan uitbreiden. Nu hebben we 20 jaar ervaring met beitsen en hebben we een professionele hal ingericht die van alle gemakken voorzien is. We kunnen zelfs beitsen volgens de ASTM A 380M norm met gecertificeerde rapportages.

Dus:
Gecertificeerd Beitsen volgens de ASTM A 380M norm
20+ jaar ervaring Ruim 20 jaar al een begrip in Oss en omstreken
Echt Brabants Afspraak is afspraak, altijd de hoogste kwaliteit


Contactgegevens
Saksenweg 37 A
5349 AX Oss
T: 0412-637556
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1962
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -