< Terug naar alle leden

Looijmans Juristen Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

Hét contact voor elk contract

Staan de spreekwoordelijke kleine lettertjes goed én in begrijpelijke taal op papier? En is de inhoud afgestemd op de juiste persoon? Looijmans Juristen is hét contact voor elk contract. We ontzorgen je graag bij het opstellen, beoordelen of wijzigen van contracten. Ook staan we je bij in onderhandelingen. En dat alles doen we op maat! Bij ons kan je terecht voor alle contracten voor jouw onderneming zelf, maar ook voor alle contracten met personeel, klanten, leveranciers of derde partijen. Wij zijn gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht en het recht op privacy (AVG). Als het gaat om vastlegging van juridische afspraken, ben je bij ons dus aan het juiste adres.

Onze werkwijze

In de samenwerking met een jurist speelt vertrouwen een grote rol. We winnen dit vertrouwen door onszelf te zijn. We houden niet van poespas, status of uiterlijke schijn. Onze drijfveer is oprecht. We
adviseren en ondersteunen om je (vooruit) te helpen. Schakel je ons in, dan gaan we proactief voor je aan de slag. We denken met je mee en spelen snel in op veranderingen in de wetgeving. Daarvoor maken we vooraf duidelijke prijsafspraken. En laat je jouw documenten door ons opstellen? Dan doen we dat in begrijpelijke taal.

Wie zijn wij dan?

Wij zijn Aukje Looijmans het Liana Hambartsumyan. Samen hét gezicht achter Looijmans Juristen. Aukje is ooit begonnen bij een advocatenkantoor, maar bleek toch meer passie te hebben voor “de voorkant” van het vak. Problemen voorkomen in plaats van oplossen. Bij Aukje ben je aan het juiste adres voor contractuele vragen, arbeidsvragen en privacywetgeving. Liana is een jurist met oog voor de commerciële samenwerking. Met ruime ervaring bij een intermediair en een internationale onderneming weet zij ondernemers perfect te wijzen op mogelijke (financiële) risico’s en contractuele valkuilen. Bij Liana ben je aan het juiste adres voor het opstellen, beoordelen en (uit)onderhandelen van contracten en algemene voorwaarden. Daarnaast biedt Liana juridische begeleiding en ondersteuning in jouw aanbestedingsprocedure.


Contactgegevens
Ekkersrijt 4004
5692 DA Son
T: 040-2986784
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -