< Terug naar alle leden

Generalis Bedrijfsbouw Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Generalis Bedrijfsbouw heeft haar focus echt op bedrijfsbouw. Wij kunnen u helpen bij de juiste locatie zoeken, tot ontwerp en realisatie van uw bedrijfspand. Vooruitstrevend op het gebied van integrale bouw, gespecialiseerd (maar niet uitsluitend) in prefab beton.

DE JUISTE VRAGEN STELLEN
Als ontwerpende bouwer legt het team van Generalis de nadruk op het voortraject. Het uiteindelijk realiseren van een gebouw is het resultaat van een goed doordacht plan. De klant en het bedrijfsproces zijn het uitgangspunt om tot de juiste bedrijfsbouw te komen.

OVERZICHT EN BEGELEIDING
Het team van Generalis bestaat uit generalisten met ieder hun eigen specialisme. Bij elk project wordt steeds de kennis en kunde van het volledige team ingezet om het ontwerp vanuit alle invalshoeken te bekijken. De klant heeft één contactpersoon die alles van het project weet.

SAMENWERKING
Generalis werkt samen met specialisten uit de flexibele schil. Dit zijn vertrouwde vaste leveranciers en onderaannemers die hun benodigde kennis inzetten. Voordat aan de realisatiefase wordt begonnen, is het plan volledig uitgedacht. Dit zorgt voor een soepele bouwfase.

OPTIMAAL RESULTAAT
Wij worden blij wanneer we optimaal kunnen helpen, adviseren en ontzorgen bij een huisvestingsvraagstuk. Samen met onze vaste partners en de opdrachtgever ontstaat de best passende gelegenheidsorganisatie om de klantverwachting niet alleen waar te maken, maar te overtreffen!

OVER GENERALIS
Generalis is opgericht door vier zeer ervaren professionals, met de focus op bedrijfsbouw. Wij helpen vanaf het ontwerp tot en met de realisatie. We zijn vooruitstrevend op het gebied van integrale bouw, gespecialiseerd (maar niet uitsluitend) in prefab beton.

Door de prettige samenwerking bij de laatste werkgever ontdekten wij dat we een zelfde visie hebben op de wijze van bouwen. Wij zijn allen ‘generalisten’ in de bouw, weten van alle stappen af, maar hebben ieder een eigen expertise.

ONS DOEL
We zijn enorm enthousiast en kijken er naar uit om u kennis te laten maken met de wijze waarop wij geloven u de beste ervaring te geven in de wereld van de bouw. Van begin tot eind, met als einddoel een gebouw waar u met trots iedere dag naar binnen gaat.


Contactgegevens
Veemarktkade 8
5222 AE 's-Hertogenbosch
T: 073-7041094
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -